Το glam rock look της Άννας Βίσση στη συνάντηση με τη Βανδή & η κίνηση στον Βασίλη Μπισμπίκη

Το glam rock look της Άννας Βίσση στη συνάντηση με τη Βανδή & η κίνηση στον Βασίλη Μπισμπίκη
NDP

Όλοι μιλάνε για την έξοδο της «απόλυτης» με την πιο ξανθιά από ποτέ Σοφία Καρβέλα στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα. 

Ακόμα μία συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων για το δίδυμο Βίσση- Βανδή μετά το J2US πριν από δύο χρόνια. Αυτή τη φορά, οι δύο τραγουδίστριες και πολύ καλές φίλες πια, συναντήθηκαν στο Έναστρον ή αλλιώς στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες.

Η διάθεση ανέβηκε στα ύψη όταν η «απόλυτη» με glam rock look, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τους συναδέλφους της γνωστές της επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος ακολουθεί την αγαπημένη του Δέσποινα σε κάθε της βήμα.

Η κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη

Όταν η Βίσση αντιλήφθηκε την παρουσία του Μπισμπίκη στον χώρο, τον πλησίασε και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν το γεγονός πως η Ελληνίδα σταρ έσφιξε κάποια στιγμή το χέρι του ηθοποιού, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στο δικό της τραπέζι. Όπως αποδεικνύεται, οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και πλέον είναι όλοι μία όμορφη παρέα.

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση Βίσση- Μπισμπίκη

Οι αναρτήσεις της Άννας

Η Άννα έφτασε στο μαγαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και στην παρέα τους ήταν η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Αρσενάκος όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις στα stories της.

Παντού υπάρχει η αγαπημένη μας Μαρία Καβογιάννη

Μάλιστα, η Άννα σε ένα από τα stories της έκανε repost την iconic Ασπασία κατά κόσμον Μαρία Καβογιάννη σε μια χιουμοριστική ανάρτηση βγαλμένη από τη δεκαετία του 90 η οποία σχολίαζε με το τραγούδι «I Will Survive» το νέο reunion των δύο γυναικών στο Έναστρον.

321075966_1631937373943609_5689742838321436314_n.jpg