Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε τα μελλοντικά της όνειρα και το μεγάλο της crush

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε τα μελλοντικά της όνειρα και το μεγάλο της crush

H γνωστή στυλίστρια επέστρεψε στις ΗΠΑ και κατά τη διάρκεια της πτήσης μοιράστηκε άγνωστες επιθυμίες με τους followers της.

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Σοφία Καρβέλα όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα αλλά και μερικούς στενούς της φίλους. Η γνωστή στυλίστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αμερική και ταξίδεψε solo στην Αθήνα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

H επιστροφή στην Αμερική και το τρυφερό φιλί με την μητέρα της

Πριν λίγες ώρες η ίδια μας αποκάλυψε πως φεύγει από την Ελλάδα και επιστρέφει στο σπίτι της το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αμερική. Η 39χρονη και ο σύζυγός της, Θανάσης Πανουργιάς έχουν μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό με τα 2 τους παιδιά (Νίκο και Νέστορα).

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συνόδευσε την κόρη της στο αεροδρόμιο και την αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα δημοσιεύοντας μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram.

Λίγες ώρες αργότερα η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια σειρά Instagram-stories, κατά τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης της για Αμερική. Όπως η ίδια ανέφερε, η πτήση την κάνει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά με αποτέλεσμα να «υποκύψει» σε ένα λαχταριστό cheesecake.

H μεγάλη επιθυμία για το μέλλον της

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της και έγραψε: «Μετά από κατανάλωση ζάχαρης συνειδητοποίησα πως έχω έρωτα με τον Bradley Cooper. Θέλω να γίνω ψυχολόγος και να προχωρήσω παραπέρα. Επίσης θέλω να με δω ξανά με μακριά, σκούρα μαλλιά, να διαβάσω περισσότερα βιβλία και να κάνω μια παύση πριν

κάνω και πω πράγματα που δεν εννοώ. Αυτή η πτήση πρέπει να τελειώσει».

Η γιορτή του εγγονού Νέστορα έφερε στην Άννα Βίσση μνήμες από τον μπαμπά της

Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων

Σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Καρβέλα. Εκεί βρέθηκαν οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, οι οποίοι πόζαραν και μαζί, ο αδελφός της, Ανδρέας Καρβέλας, η Χριστίνα Πολίτη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η τραγουδίστρια Evangelia.

sofia1.jpg

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την καρδιά τους ωστόσο στο πάρτι υπήρχε μια ηχηρή απουσία. Ο σύζυγος της fashion stylist και σχεδιάστριας, Θανάσης Πανουργιάς, δεν φάνηκε πουθενά στις φωτογραφίες. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά τους, μιας και σε καμία από τις φωτογραφίες της Σοφίας δεν φάνηκαν ούτε ο μικρός Νίκος, ούτε ο μικρός Νέστορας.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela