Στο νέο ταξίδι της Μπόμπα τα είδαμε όλα διπλά: Η «δίδυμη» Ελίνα και το grande σπίτι στην Αράχωβα

Στο νέο ταξίδι της Μπόμπα τα είδαμε όλα διπλά: Η «δίδυμη» Ελίνα και το grande σπίτι στην Αράχωβα

Η «διπλή» επιστροφή της Ελίνας Μπόμπα, η ομοιότητα της Χριστίνας με την αδελφή της, τα party looks και οι cute λήψεις με τα δίδυμα, Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη.

 

Την ονομαστική της εορτή της είχε τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Μπόμπα και τόσο η ίδια με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δίδυμα, όσο και η οικογένειά της, αλλά και κολλητοί τους φίλοι, ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα για να περάσουν ξέγνοιαστα αυτές τις μέρες.

Στην παρέα τους ήταν και η Ελίνα Μπόμπα, η αδελφή της Χριστίνας, η οποία έκανε… «διπλή» επιστροφή, εντυπωσίασε με το party look της και δεν σταμάτησε να παίζει με τα δίδυμα ανίψια της, τη Φιλίππα και την Αριάνα Τανιμανίδη.

Το τρυφερό video του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες μάς αποκάλυψε το άγνωστο ταλέντο του

Όλοι μαζί έμειναν σε μια υπέροχη κατοικία στην Αράχωβα με κύριο χαρακτηριστικό, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, την πέτρα.

Η «διπλή» επιστροφή της Ελίνας Μπόμπα, η ομοιότητα με τη Χριστίνα και τα party looks

Η Ελίνα Μπόμπα, η αδελφή της Χριστίνας, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική και ζει στο Λονδίνο. Εν όψει των Χριστουγέννων, όμως, επέστρεψε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της. Και, όπως θα δεις παρακάτω, δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα.

Η Ελίνα επέστρεψε και στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, το οποίο της είχαν χακάρει ανήμερα των γενεθλίων της, στις 8 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποκαλύψει με Insta Story η Χριστίνα Μπόμπα τότε. Και μπορεί η ίδια αυτές τις γιορτινές μέρες να απείχε και να μην έκανε καμία ανάρτηση, η Χριστίνα όμως φρόντισε να μας δείξει την αδελφή της, η οποία της μοιάζει τρομερά.

mpompa_hakarisma.jpg

Χριστίνα και Ελίνα μπορεί να μην είναι δίδυμες, θυμίζουν όμως δίδυμες. Τα σκούρα καστανά μαλλιά, τα γαλανά μάτια και τα όμοια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο είναι εκείνα τα στοιχεία που άνετα θα μας έκαναν να πιστέψουμε ότι οι δύο αδελφές είναι δίδυμες. Να δες πόσο μοιάζουν...

1672127595178-55917742-mpompa_elina_didymes.jpg

Ειδικά στις φωτογραφίες με τα party looks, από το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων, οι αδελφές Μπόμπα είναι ολόιδιες. Η Χριστίνα, για τη βραδιά, φόρεσε κόκκινο κοστούμι με μαύρο top, ενώ η Ελίνα επέλεξε ένα total black σύνολο με φτερά και λαμπερά κοσμήματα.

party_looks_mpompa.jpg

Το grande σπίτι στην Αράχωβα και οι cute λήψεις με τα δίδυμα

Στην Αράχωβα σε ένα υπέροχο σπίτι, που θύμιζε σαλέ, έμειναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η κατοικία είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την πέτρα, ενώ στην κουζίνα πρωταγωνιστές ήταν το πορτοκαλί και το καφέ. Στο σαλόνι του σπιτιού και πάνω στο τραπεζάκι δέσποζε ένα… διαφορετικό τζάκι με ξύλα, ενώ οι καναπέδες είχαν όλοι off-white απόχρωση με ανάγλυφα σχέδια.

https://www.instagram.com/p/Cmmksf2qblN

Στην παρέα του ζευγαριού, εκτός από την Ελίνα Μπόμπα, βρέθηκαν και φίλοι της οικογένειας, όπως η Γιολάντα Καλογεροπούλου, αλλά και η Ελένη Γιαννίτσαρου. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα, η κυρία Γιώτα Παπούλα, η οποία κάθεται τελευταία και δεξιά στην παρακάτω φωτογραφία.

mpompa_oikogeneia.JPG

Όλοι μαζί βρήκαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την αγαπημένη τους Χριστίνα, αλλά και να παίξουν με τα δίδυμα, που κατάφεραν να χαρίσουν στον φωτογραφικό φακό τις πιο cute πόζες τους. Και να πάρουν, βέβαια, τα σχόλια πολλών celebrities, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Μαρία Ηλιάκη, η Καλομοίρα Σαράντη και η Βάσια Κωσταρά.

sxolia_bomba.JPG