Fresh hair: Η αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση τα Χριστούγεννα

Μαρία Ροδίτη
Fresh hair: Η αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση τα Χριστούγεννα

Η Χριστίνα Μπόμπα επισκέφθηκε το κομμωτήριο τόσο για κούρεμα όσο και για αλλαγή στο χρώμα μαλλιών.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι που παρακολουθεί τις τάσεις της ομορφιάς και τις προσαρμόζει στο προσωπικό της στυλ. Αν την ακολουθείς στα social media, θα έχεις διαπιστώσει ότι δεν είναι τολμηρή, δεν κάνει ριζικές αλλαγές στην εικόνα της, για αυτό και όσα χρόνια την ξέρουμε διατηρεί τα μακριά μαλλιά της.

Ποτέ δεν τα έχει κόψε σε καρέ, ας πούμε, αλλά τα έχει πάντα μακριά. Ούτε και έχει ξεφύγει από τις φυσικές αποχρώσεις της. «Παίζει» με τεχνικές και κάνεις μικρές ανανεώσεις. Όπως έκανε και τώρα, δηλαδή, φρεσκάροντας το χρώμα και το κούρεμά της.

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη με wet look & κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο Xmas inspo

Με brown balayage και fresh κούρεμα η Χριστίνα Μπόμπα

Το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της influencer Χριστίνας Μπόμπα είναι το πολύ σκούρο καστανό, σχεδόν μαύρο. Έτσι τη γνωρίσαμε στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να το ανοίξει λίγο. Πολύ λίγο. Έτσι, πριν μερικές ώρες αποκάλυψε μέσα από το Instagram της ότι επισκέφθηκε τον κομμωτή της κι έκανε brown balayage.

https://www.instagram.com/p/ClyN1nLKpKa

Δηλαδή, η 34χρονη έχει διατηρήσει πολύ σκούρα τη ρίζα της με τα μαλλιά της να γλυκαίνουν και να ανοίγουν σε ένα θερμό καστανό όσο φτάνουν προς τις άκρες. Η ίδια, μάλιστα, με hashtag αποκάλυψε ότι κουρεύτηκε κιόλας και θα το καταλάβεις μόνο παρατηρώντας τις προηγούμενες φωτογραφίες της. Η Χριστίνα έκοψε μερικά εκατοστά τα μαλλιά της, τα οποία μέχρι πριν λίγες μέρες έφταναν στο στήθος, ενώ τώρα είναι λίγο πάνω από το συγκεκριμένο σημείο.

Στην ουσία, δηλαδή, η influencer φρέσκαρε τις άκρες της, ώστε να δείχνουν υγιείς και να είναι πιο δυνατή και ανθεκτική η τρίχα. Έκανε, όπως βλέπεις, την τέλεια ανανέωση για την περίοδο των γιορτών. Γιατί μη μου πεις πως κι εσύ δεν νιώθεις τέλεια όταν έχεις φρεσκάρει το look σου και ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων; Κινείσαι με άλλον αέρα.

Η μόνη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα

Η μοναδική μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα έγινε το 2017 και όταν εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη που παρουσίαζε το Survivor.

rasta_mpompa.jpg

Τότε, η influencer είχε πολύ μακριά μαλλιά, αλλά τα είχε κάνει ράστα, δηλαδή με πολλά και πολύ λεπτά κοτσιδάκια.