Το τρυφερό video του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες μάς αποκάλυψε το άγνωστο ταλέντο του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το τρυφερό video του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες μάς αποκάλυψε το άγνωστο ταλέντο του

Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε το πιο #familygoals video με τις κορούλες του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και μετά τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών τους άλλαξαν εντελώς την καθημερινότητά τους. Σάκης και Χριστίνα προσπαθούν να αφιερώνουν στις κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα όλο τον ελεύθερό τους χρόνο και τις παίρνουν μαζί τους σχεδόν παντού.

O Σάκης Τανιμανίδης είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς

Tο βράδυ της Τετάρτης (21/12) ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ταΐζει τις δίδυμες κόρες του (Αριάνα και Φιλίππα) και τους τραγουδά το αγαπημένο του τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CmcVrosDSHz

Ο γνωστός παρουσιαστής ερμηνεύει το «Υou are my sunshine» στις μικρές «ηλιαχτίδες» του για να τις πάρει ο ύπνος πιο εύκολα. Οι δίδυμες δείχνουν πως το απολαμβάνουν πολύ αφού πίνουν ήσυχα το γάλα τους στην αγκαλιά του μπαμπά.

«Τα βράδια για να μας πάρει ο ύπνος θέλουμε γάλα και το τραγούδι του μπαμπά… », έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης κάτω από το post του.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στην Ελένη πώς πέτυχε το πρώτο ραντεβού με τον Σάκη Τανιμανίδη

To ταλέντο του Σάκη δεν κρύβεται!

O 41χρονος παρουσιαστής θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αν κρίνουμε από τα videos που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Όπως θα δεις κι εσύ στο παρακάτω video Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ερμηνεύοντας το «Παιδί γενναίο» σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Tα σχόλια Μπόμπα- Βαλαβάνη

H Χριστίνα Μπόμπα ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του παρουσιαστή γράφοντας: «λιώνω» και αφήνοντας 2 κόκκινες καρδιές. Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ξεχώρισαν αυτά της Ευριδίκης Βαλαβάνη, του Νίκου Κοσμά και της Έλενας Κρεμλίδου.

«Καλέ πώς μεγάλωσαν τα κορίτσια σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

sxolia.jpg

«Μήπως πήγες να κάνεις και μαθήματα φωνητικής για να ανεβάσεις το βίντεο;», ήταν ένα από τα εκατοντάδες σχόλια των ακολούθων του παρουσιαστή, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με τις φωνητικές του ικανότητες.

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα Τανιμανιδάκια

Ο 41χρονος παρουσιαστής έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το feed του στο Instagram έχει γεμίσει από τρυφερές φωτογραφίες με τις κόρες του. Ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την πατρότητα και τα post του είναι το ένα πιο γλυκό από το άλλο.

Το σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη

Λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων, το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας το οποίο και διαμόρφωσε όπως ακριβώς ονειρευόταν. Η influencer δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι τους, αποκαλύπτοντάς μας τις αγαπημένες της γωνιές.

https://www.instagram.com/p/CZG994tqa1s

Πηγή κεντρικής: sakiswp