Το νέο post του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει πως έχει τις πιο #familygoals φωτογραφίες

Το νέο post του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει πως έχει τις πιο #familygoals φωτογραφίες

Ο Πρωθυπουργός πέρασε τις ημέρες των εορτών με τα αγαπημένα του πρόσωπα και δημοσίευσε την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αθήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένειά του. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα ωστόσο no1 προτεραιότητά του είναι πάντα η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πάνω απ΄όλα σύζυγος και μπαμπάς

Πριν λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να μοιραστεί μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Χαμογελαστός και με casual διάθεση, ο Πρωθυπουργός πόζαρε με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, την Σοφία, την Δάφνη και τον Κωνσταντίνο στην παραλία.

Η αγαπημένη οικογένεια φόρεσε αθλητική ενδυμασία και απόλαυσε την ηλιόλουστη ημέρα σε παραλία της Αττικής.

https://www.instagram.com/p/Cmqv_6EDPbE

«Από το βουνό στη θάλασσα. Χρόνια πολλά!!», ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του Πρωθυπουργού συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες και αμέτρητα θετικά σχόλια.

Η τρυφερή ανάρτηση του Κυριάκου και της Μαρέβα Μητσοτάκη για την αποφοίτηση της κόρης τους

Οι τρυφερές αναρτήσεις με την οικογένειά του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την σύζυγο και τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/COpWD4njwp8

Στα τέλη Αυγούστου του 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνοδεύσει την μικρότερη κόρη του, Δάφνη, στην Αμερική για να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Εκείνες τις ημέρες, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτησή στον λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη Δάφνη από την αποφοίτησή της από το Κολλέγιο Αθηνών και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!».

https://www.instagram.com/p/CRUgpG3jpcy

Toν Ιούνιο, ο Πρωθυπουργός θέλησε να κάνει ένα post με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1967, και παντρεύτηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 1997, σε ηλικία 30 ετών.

https://www.instagram.com/p/CfbSJDijun-

«Χρόνια πολλά αγάπη μου!! 🎂❤️», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η γλυκιά ανάρτηση του Πρωθυπουργού για τα 25α γενέθλια της κόρης του

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανική πρωτεύουσα, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CefgoZjDo1P

Μαζί με τα αδέρφια της (Δάφνη και Κωνσταντίνο) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των γονιών της, οι οποίοι συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: kyriakos_