«Θα είναι ωραία όταν συμβεί»: Η Mairiboo γίνεται 38 και κρατά το πιο πολύτιμο δώρο στην αγκαλιά της

«Θα είναι ωραία όταν συμβεί»: Η Mairiboo γίνεται 38 και κρατά το πιο πολύτιμο δώρο στην αγκαλιά της

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γενέθλια. Ο έρωτας με τον Ίαν Στρατή, η απόκτηση του πρώτου παιδιού και όσα δήλωνε πριν λίγα χρόνια για τη δημιουργία οικογένειας.

Για το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ο Δεκέμβριος ίσως να είναι και ο πιο σημαντικός μήνας του χρόνου. Πρωτίστως, γιατί στις 5 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό, η κόρη τους, αλλά και γιατί σήμερα- 27 Δεκεμβρίου- η influencer και επιχειρηματίας έχει επίσης τα γενέθλιά της, μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη.

Η Mairiboo σήμερα γιορτάζει, κλείνει τα 38 και εδώ και αρκετές μέρες κρατά το δώρο της στην αγκαλιά της: το νεογέννητο κοριτσάκι της. Τα φετινά Χριστούγεννα, χωρίς αμφιβολία, είναι τα πιο υπέροχα για εκείνη, που έγινε μαμά για πρώτη φορά. Και το post για τα γενέθλιά της το αποδεικνύει. Τι δήλωνε, όμως, πριν μερικά χρόνια για την απόκτηση παιδιού και πώς ανακοίνωσε το τόσο ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης;

Οι ανησυχίες της Μαίρης Συνατσάκη είναι οι ανησυχίες κάθε νέας μαμάς

Το post της Μαίρης για τα γενέθλιά της

Μέσα σε έναν χρόνο, από τα 37 στα 38, άλλαξε όλη η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη. Γιατί; Διότι ήρθε μια νέα ζωή στην καθημερινότητά της. Το μωρό της, ο καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Και αυτήν την τεράστια αλλαγή παρουσιάζει η influencer σε ένα σύντομο reel που ανέβασε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CmrxVvFh3hW

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια ♥️ [🎶: «Το κέντρο του κόσμου»», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησης και συγκίνησε όλο τον κόσμο. Πολλοί ήταν και οι φίλοι και γνωστοί της celebrities που σχολίασαν με καρδούλες και τρυφερά λόγια- ανάμεσά τους οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Φουρέιρα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Δούκισσα Νομικού.

Όσα έχει πει στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί

Σε συνέντευξή της το 2015 στο περιοδικό «People», η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για το ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί: «Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια, θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη (η δίδυμη αδελφή της). Τώρα βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα και εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας. Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω επιπόλαια… Μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί».

https://www.instagram.com/p/ChetBOLj4_1

Το 2016, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, η Mairiboo είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά και τις σκέψεις της: «Δεν το έχω προγραμματίσει σε κανένα επίπεδο. Ξέρω, όμως, ότι είμαι 32 ετών και δεν με τρομάζει καθόλου ως ιδέα πια. Δηλαδή, όταν έρχεται μια τέτοια σκέψη στο μυαλό μου, χαμογελώ πηγαία και σκέφτομαι ότι θα είναι ωραία όταν συμβεί».

Και να που συνέβη και από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η σχέση με τον Ίαν Στρατή

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε στο Instagram στις 31 Ιουλίου και μετά από αρκετούς μήνες αισθητής απουσίας της από τα social media. Η 38χρονη είχε ποστάρει τότε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή, με μπαλόνια που έγραφαν «baby loading» και είχε σημειώσει στην ανάρτησή της: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στη ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε τη σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω τη χαρά μου».

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Το μήνυμα της Mairiboo συνέχιζε ως εξής: «Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Τη δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να τη στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο Ίνσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς, αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από τη χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειές σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Η σχέση με τον Ίαν Στρατή και η πρώτη κοινή φωτογραφία

Περίπου 2 χρόνια μετρά η σχέση του Ίαν Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη. Οι δυο τους κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον δεσμό τους με την επιβεβαίωση και την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram να έρχεται στις 11 Οκτωβρίου του 2021.

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9

«The songs on the radio are okay, But my taste in music is your face ..” 🎶 • best year ever ♥️ (aka Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι ok, αλλά το γούστο μου στη μουσική είναι το πρόσωπό σου... 🎶 • η καλύτερη χρονιά ♥️)», είχε γράψει τότε η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με εκείνη στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή και ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Από τότε, μπορεί να μην είναι πολλές οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media, έχουν υπάρξει όμως φορές που η Μαίρη δημοσιεύει στιγμές με τον αγαπημένο της.

Οι φωτογραφίες της Mairiboo που «έριξαν» το Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να μοιράζεται με τους fans της περισσότερο τις δικές της σκέψεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητές, παρά να εκθέτει την προσωπική της ζωή.

Δεν είναι λίγες, όμως, οι φορές που έχει κάνει posts και τα οποία έχουν «ρίξει» στο Instagram. Αναρτήσεις που συγκέντρωσαν πολλά likes σε χρόνο dt. Και όλα αυτά; Αφορούν την εγκυμοσύνη της, τις πόζες με φουσκωμένη κοιλίτσα και με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή.