H Cher δημοσίευσε φωτογραφία με μονόπετρο και όλοι μιλούν για αρραβώνα με τον Alexander Edwards

H Cher δημοσίευσε φωτογραφία με μονόπετρο και όλοι μιλούν για αρραβώνα με τον Alexander Edwards

Η 76χρονη τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον 36χρονο σύντροφό της και αδιαφορεί για τα κακόβουλα σχόλια.

Μια ανάρτηση της Cher ήταν αρκετή για να ξαφνιαστούν οι εκατομμύρια fans της σε ολόκληρο το κόσμο. Ανήμερα των Χριστουγέννων η θρυλική τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία και όπως φαίνεται αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε τον κατά 40 χρόνια νεότερό της, Αlexander Edwards.

H Cher έκανε το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της;

Η star πόσταρε ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Twitter, που της χάρισε ο σύντροφός της. «Δεν υπάρχουν λόγια», έγραψε η 76χρονη κάτω από τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η φωτογραφία προκάλεσε ερωτηματικά στα social media για το αν είναι ένα απλό δώρο ή δαχτυλίδι αρραβώνων. Λίγες ώρες αργότερα η Cher χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία εξηγώντας ότι την ανάρτησε ξανά για το εντυπωσιακό μανικιούρ της.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η μητέρα της Cher, Georgia Holt- «Η μαμά έφυγε» λέει η ανακοίνωση

Η σχέση της Cher με τον Edwards έχει αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Πριν λίγο καιρό η διάσημη ερμηνεύτρια διαβεβαίωσε πως ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

«Όπως ξέρουμε όλοι, δεν γεννήθηκα χθες και σίγουρα ξέρω πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε φορά που κάνεις μία επιλογή, παίρνεις ένα ρίσκο. Πάντα έπαιρνα ρίσκα. Έτσι είμαι», είχε δηλώσει η Cher.

Το τρυφερό post της Cher για τον σύντροφό της

Η Cher επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν μαζί με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό, με ένα tweet όλο νόημα. Η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της σε όσους σχολίαζαν καυστικά τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν 2 μήνες η 76χρονη σταρ πόσταρε μια φωτογραφία του συντρόφου της, συνοδεύοντάς τη με το όνομά του και μια κόκκινη καρδιά. Φυσικά ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με έναν από τους χρήστες να ρωτάει αν ο νέος της έρωτας θα τη συναντούσε κάπου στη Νέα Υόρκη. Η απάντηση της star ήταν «όχι, αφού δουλεύει».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ήταν και το εξής: «Δεν είμαι σίγουρος για το πώς νιώθω. Είμαι fan σου εδώ χρόνια και είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τις προθέσεις του απέναντί σου. Ξέρουμε όλοι ότι είσαι υπέροχη και ότι ο κύκλος σου θα συνεχίζει να σε υποστηρίζει. Θέλω πολύ να είσαι ευτυχισμένη». Η Cher έσπευσε να απαντήσει στον θαυμαστή της αναφέροντας: «Όπως όλοι ξέρουμε... δεν γεννήθηκα χθες και αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Κάθε φορά που κάνουμε διάφορες επιλογές, παίζουμε με τις πιθανότητες. Κι εγώ το κάνω πάντα γιατί είμαι αυτή που είμαι».

Τα σχόλια δεν είχαν σταματημό και προκάλεσαν το tweet της Cher: «Δεν αμύνομαι. Απλά οι haters are gonna hate. Είμαστε χαρούμενοι και δεν ενοχλούμε κανέναν».

Η Cher έχει χωρίσει δύο φορές στο παρελθόν. Έχει έναν γιο, τον 53χρονο Chaz Bono, από τον εκλιπόντα πρώην σύζυγό της Sonny Bono, ο οποίος πέθανε το 1998 σε ηλικία 62 ετών από τραύματα που υπέστη όταν χτύπησε σε ένα δέντρο, ενώ έκανε σκι. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 1975 έως το 1978 με τον αείμνηστο τραγουδιστή Greg Alman, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 69 ετών.

Ποιος είναι ο Αlexander Edwards

Ο Alexander Edwards είχε βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου για τη σχέση που διατηρούσε με την πρώην του Κanye West, Amber Rose με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Τον περασμένο Αύγουστο, η 39χρονη κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικές γυναίκες και αργότερα εκείνος έκανε post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδέχθηκε ότι την απατούσε.

https://www.instagram.com/p/CjlxS-qPLEN

Πηγή κεντρικής: cher