Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι οικογενειακές διακοπές & ο μυστικός προορισμός που επέλεξαν για τις γιορτές

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι οικογενειακές διακοπές & ο μυστικός προορισμός που επέλεξαν για τις γιορτές

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην εξοχή έκαναν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Η αποκάλυψη του μυστικού προορισμού τους… από fan.

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η αγαπημένη εποχή του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Κι αυτό, γιατί ανήμερα της γέννησης του Χριστού, στις 25/12, ήρθε στη ζωή ο γιος του ζευγαριού, το 2020. Ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος, λοιπόν, έγινε φέτος 2 ετών και οι γονείς του με τα αδέρφια του αποφάσισαν να... συνεχίσουν τους εορτασμούς και μετά τα Χριστούγεννα, σε ένα ονειρεμένο μέρος της Ελλάδας.

Η οικογένεια έκανε απλώς μερικές αναρτήσεις από την τοποθεσία που βρέθηκε, από τη φύση και τα cute μαγαζάκια που επισκέφθηκε, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω. Μόνο ότι βρίσκονται στην Ελλάδα. Μέχρι που… μία follower έκανε την αποκάλυψη μαρτυρώντας πού απολαμβάνει τις διακοπές του ο Υπουργός Τουρισμού, με τη σύζυγό του και τον γιο τους. Και αφού έγινε η αποκάλυψη, λίγο αργότερα με hashtag ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να μαρτυρήσει την τοποθεσία των χριστουγεννιάτικων διακοπών του.

Ο Κικίλιας junior έχει ξετρελάνει πιο πολύ από τους γονείς του, τα αδέλφια του

Ο μυστικός προορισμός που επισκέφθηκαν Μπαλατσινού και Κικίλιας

Στην Παύλιανη Φθιώτιδας, ένα μικρό ορεινό χωριό, βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Μαζί τους, φυσικά, είναι ο 2 ετών κατάξανθος γιος τους, Παναγιώτης-Αντώνιος, αλλά και τα παιδιά του πρώην μοντέλου, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος Κωστόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CmpHbU1LxtR

Όλοι μαζί επέλεξαν αυτό την υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στη φύση, για να ξεφύγουν από την πόλη και να περάσουν οικογενειακές στιγμές τις μέρες των Χριστουγέννων. Την αποκάλυψη της τοποθεσίας δεν έκανε το ζευγάρι – η Τζένη αρκέστηκε να σημειώσει απλώς ότι βρίσκονται κάπου στην Ελλάδα- αλλά μία follower, η οποία έγραψε σε σχόλιο: «Αυτό το υπέροχο γλυκοπωλείο είναι στην Παύλιανη!». Και, όπως βλέπεις, πρόκειται για ένα γλυκοπωλείο με vintage διακόσμηση και αισθητική, που σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή.

sxolio_pauliani.JPG

Σε άλλο post που ανήρτησε η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται ξεκάθαρα το τοπίο της εξοχής που απολαμβάνει η οικογένεια και πολύ περισσότερο ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος Κικίλιας, ο οποίος παίζει με τα ξύλα. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, μάλιστα, έχει σχολιάσει και η Έλλη Κοκκίνου, βάζοντας καρδούλες- προφανώς για τον γλυκύτατο, 2χρονο γιο του Υπουργού Τουρισμού και της Τζένης Μπαλατσινού.

kikilias_junior.jpg
https://www.instagram.com/p/Cms69n5o_wb

Σε post που έβαλε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε τελικά με hashtag ότι βρίσκεται στην Παύλιανη- στις παρακάτω εικόνες φαίνεται το γνωστό πάρκο της περιοχής- με τον Υπουργό να έχει γράψει: «Η Ελλάδα έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς,οι άνθρωποι του τουρισμού και της εστίασης έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και η επέκταση της τουριστικής περιόδου είναι πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία #greecedoeshaveawinter #στερεάελλάδα #παυλιανη».

https://www.instagram.com/p/CmtR9Kbs61d

Τα 2α γενέθλια του γιου των Μπαλατσινού-Κικίλια ανήμερα τα Χριστούγεννα & οι ευχές

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Παναγιώτης-Αντώνιος Κικίλιας είχε τα γενέθλιά του και έγινε 2 ετών. Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια με έναν ξεχωριστό τρόπο, τον οποίο αποκάλυψε σε Insta Story η Τζένη Μπαλατσινού.

balatsinou_genethlia_panagioti.jpg

Σε έναν πίνακα, έγραψαν με κιμωλία «Χρόνια πολλά Παναγιώτη-Αντώνιε» και την ηλικία του μικρού αγοριού, με την Τζένη να ταγκάρει στην ανάρτηση τον Βασίλη Κικίλια και τα 3 αδέλφια του γιου της, τα παιδιά της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.