Ο Κικίλιας jr γίνεται δύο ετών και στις φωτό της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται σαν μεγάλο παιδάκι

Ο Κικίλιας jr γίνεται δύο ετών και στις φωτό της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται σαν μεγάλο παιδάκι
Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που το κατάξανθο αγοράκι έχει ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι. Εκτός από το ότι επιχείρησε να βάλει πλυντήριο κάποτε, έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

Η Τζένη Μπαλατσινούσε πέντε ημέρες, ανήμερα δηλαδή των Χριστουγέννων, γιορτάζει ακόμα ένα υπέροχο γεγονός στη ζωή της και μιλάμε φυσικά για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η οποία και έγινε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού.

Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε από τον Βασίλη Κικίλια το καλύτερο δώρο και δεν ήταν μόνο οι ευχές

Το μωράκι, βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2021 στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο, αφού πρόκειται για το αγαπημένο νησί του ζευγαριού στο οποίο μάλιστα διατηρούν και εξοχική κατοικία.

Τον γιο τους βάπτισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Κύριος Δωρόθεος, ο οποίος συνδέεται με φιλία με το ζευγάρι. Νονοί του παιδιού ήταν ο γιος της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της, Μάξιμος Κωστόπουλος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Με αφορμή τα γενέθλια του αγοριού σε πέντε μέρες, κάναμε μια βόλτα στο προφίλ της Τζένης και βρήκαμε τις πιο cute φωτογραφίες του Κικίλια junior στις οποίες ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι.

Εκτός από το ότι κάποια στιγμή επιχείρησε να βάλει πλυντήριο έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

https://www.instagram.com/p/CcVmh8PIq6v

Οι υπέροχες φωτογραφίες του Παναγιώτη- Αντώνιου στην gallery που ακολουθεί:

Η Τζένη Μπαλατσινού μωρό - Η ομοιότητα με τον γιο της είναι εκπληκτική

https://www.instagram.com/p/CMZIcqJhDgH

Η Τζένη Μπαλατσινού με όλα τα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP

Θυμίζουμε, πως το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, από το 1996 έως το 2012 υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγόρι στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μια πολύ σημαντική συμβουλή στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες

H Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγους μήνες παρουσίασε την πρώτη της σειρά με παιδικά ρούχα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί.

Με αφορμή αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, το πρώην μοντέλο μίλησε για τη μητρότητα και για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση του ενάμιση έτους γιου της, Παναγιώτη-Αντώνιου.

Μπαλατσινού- Κικίλιας: Ο γιος τους έκλεψε τις εντυπώσεις στο ταξίδι στην Κάρπαθο

Οι συμβουλές της Τζένης Μπαλατσινού προς τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες

«Με το μωρό έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το πώς νιώθει που έγινε μαμά μετά από αρκετά χρόνια που είχε να συναναστραφεί με μωρά τόσο άμεσα, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Δεν έχω ξεχάσει τίποτα γιατί όλα είναι αποτυπωμένα στο υποσυνείδητο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό».

Και πρόσθεσε:

«Απλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία, νιώθω τόσο ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό. Έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Είναι τέτοια η ενέργειά του που νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ του σπιτιού και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος».

Λίγα λόγια για τη Τζένη Μπαλατσινού

Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού. Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» (έως και το 1994) με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 «Η Λάμψη» (το διάστημα 1991-1992) και από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν Και Οι Δεν» στο επεισόδιο 39 «Αυτό το κάτι», το προτελευταίο της 1ης σεζόν, τον Ιούνιο του 1994.

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Greece's Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο Mega Channel, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο ίδιο κανάλι, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. Το 2019 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή: Εκπαιδεύοντας τη Τζένη στον ΑΝΤ1.