Ο πιο δύσκολος κριτής της Μαρίας Ηλιάκη είναι η 1,5 ετών κόρη της Κατερίνα

Ο πιο δύσκολος κριτής της Μαρίας Ηλιάκη είναι η 1,5 ετών κόρη της Κατερίνα

Η epic αντίδραση της μικρής Κατερίνας Μανουσάκη στο εντυπωσιακό χτένισμα της μαμάς της, Μαρίας Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ειδικά στα social media, η δημοσιογράφος αυτοσαρκάζεται συχνά, ενώ μοιράζεται με τους fans της και πολλές αστείες στιγμές με την κόρη της, Κατερίνα. Όπως έγινε και σήμερα, δηλαδή.

Για να καταλάβεις, η Μαρία δημοσίευσε χθες (28/12) στο Instagram μια φωτογραφία με ένα grande χτένισμα, το οποίο εντυπωσίασε πολλούς followers της, αλλά και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος σχολίασει βάζοντας emoji με φωτιές. Τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά», λοιπόν, αλλά μάλλον… η μικρή Κατερίνα είχε άλλη άποψη. Την οποία και είπε δημόσια σε video που ανέβασε η μαμά της.

Γενέθλια για τον Στέλιο Μανουσάκη: Η τούρτα και οι ευχές της Μαρίας Ηλιάκη

Η 1,5 ετών Κατερίνα είναι ο πιο δύσκολος κριτής της μαμάς της

Ο διάλογος της Μαρίας Ηλιάκη ξεκινά με την ίδια να λέει στην κόρη της για τη φωτογραφία με το εντυπωσιακό χτένισμα που ανέβασε στο Instagram. «Λοιπόν, Κατερίνα, άκου. Ανέβασε χθες η μαμά μια φωτογραφία – θα σου τη δείξω-, πάρα πολύ ωραία τα μαλλιά. Έκανε χαμό. Να στη δείξω; … Για δες εδώ λίγο», λέει η 44χρονη δημοσιογράφος στην κόρη της, Κατερίνα, και της δείχνει το look με τις μπούκλες στα μαλλιά.

Να, όμως, που η μικρούλα… αποδείχθηκε δύσκολος κριτής και δεν αντέδρασε όπως όλοι οι fans της μαμάς της στο Instagram. Τι είπε η 1,5 ετών Κατερίνα Μανουσάκη; Αφού η Μαρία Ηλιάκη τη ρώτησε «πώς είναι εδώ τα μαλλιά της μαμάς;», η μικρή απάντησε: «χάλια, χάλια, χάλια».

https://www.instagram.com/p/CmtvHa8oKlL

«Τι χάλια, παιδί μου; Είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν βλέπεις μαλλιά εδώ στη φωτογραφία, χαμός;», ακούγεται να λέει η Μαρία Ηλιάκη.

Το σπίτι στη Νέα Σμύρνη όπου μεγαλώνει η Κατερινούλα με τους γονείς της

Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, είναι και επίσημα πλέον μόνιμος κάτοικος Ελλάδος. Ο γυναικολόγος έκλεισε έναν κύκλο στην Ελβετία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, και άνοιξε έναν νέο, με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και τη συνεργασία του με γνωστό γυναικολόγο στα βόρεια προάστια. Και κάπως έτσι η Μαρία σταμάτησε τα πέρα-δώθε στην Ελβετία και είναι πια κάθε μέρα με τον άνθρωπό της και την κόρη τους, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου μεγάλωσε με τους γονείς της η δημοσιογράφος.

Πρόκειται για ένα σπίτι που έχει κλασικές πινελιές στην κουζίνα, ενώ το λευκό χρώμα είναι κυρίαρχο στα έπιπλα του σαλονιού και στην κρεβατοκάμαρα. Σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram, η Μαρία μάς έχει δείξει γωνιές του σπιτιού της, που πλέον είναι πλημμυρισμένο από τα παιχνίδια της μικρής Κατερίνας, της αδυναμίας του μπαμπά και της μαμάς της.