Η Βίκυ Καγιά κάνει flashback σε στιγμές της τελευταίας 20ετίας - Η μόνη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Βίκυ Καγιά κάνει flashback σε στιγμές της τελευταίας 20ετίας - Η μόνη αλλαγή στην εμφάνισή της

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022, η Βίκυ Καγιά κάνει μια αναδρομή στο μακρινό παρελθόν, στα ταξίδια της και στις ωραίες εποχές που έζησε. Τι έχει αλλάξει από τότε ξανά και ξανά;

Τέτοιες μέρες, λίγο-πολύ, όλοι κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς. Θυμόμαστε τι ήταν αυτό που μας εξέλιξε, τι μας πήγε στραβά και τι θέλουμε να πετύχουμε το νέο έτος. Η Βίκυ Καγιά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει… έναν διαφορετικό απολογισμό. Έναν απολογισμό της τελευταίας 20ετίας με τις πιο ωραίες στιγμές και τα ταξίδια της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανήρτησε σε Insta Stories μερικές φωτογραφίες από τις εποχές που ήταν πολύ δραστήρια στο modeling και γυρνούσε όλο τον κόσμο. Και, όπως θα δεις, παραμένει ολόιδια, εκτός… από ένα συγκεκριμένο σημείο.

GNTM: Το Twitter «δίκασε» την αποχώρηση αλλά όλοι μιλάνε για το unfollow της Χατζηπαντελή στην Καγιά

Η αλλαγή στην εικόνα της Βίκυς Καγιά την τελευταία 20ετία

Πριν επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, η Βίκυ Καγιά έκανε μεγάλη καριέρα στο modeling στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, έζησε στη Νέα Υόρκη και ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Γης. Και μερικά από αυτά τα ταξίδια, αλλά και τις στιγμές της αποφάσισε να δείξει χθες (29/12) στο Instagram.

Η 44χρονη παρουσιάστρια του Shopping Star θυμήθηκε εικόνες από το 2006 στην Tulum του Μεξικό, από το 2002 στις Μαλδίβες, από το 2004 στη Νέα Υόρκη και από άλλα ταξίδια της, που της έχουν μείνει αξέχαστα. Και αν δεις στην gallery, η Βίκυ Καγιά είναι ίδια και απαράλλαχτη. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα μαλλιά της. Απόλυτα κατανοητό, αν σκεφτείς ότι έπρεπε να τα αλλάξει λόγω επαγγέλματος, αλλά και των αναγκών των εταιρειών με τις οποίες έκλεινε συνεργασίες.

Σήμερα, η Βίκυ έχει ξανθά και κοντά μαλλιά, σε καρέ. Την προηγούμενη 20ετία, ωστόσο, «έπαιξε» πολύ με το καστανό, τα μαλλιά μεσαίου μήκους, τα μακριά ξανθά μαλλιά, ενώ το σημερινό της κούρεμα το είχε δοκιμάσει εκεί γύρω στο 2006.

Η Βίκυ Καγιά και η σχέση της με τη Σοφία Χατζηπαντελή

Το 2022 ήταν μια «γεμάτη» χρονιά για τη Βίκυ Καγιά. Η 44χρονη επέστρεψε στο GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας και έκανε buzz για τη σχέση της με τη Σοφία Χατζηπαντελή, το 25χρονο diversity μοντέλο που είχε ρόλο guest κριτή στον διαγωνισμό του STAR.

Για να καταλάβεις, η 25χρονη Σοφία εμφανίστηκε στο Greece’s Next Top Model ως guest κριτής στις auditions. Μετά αποχώρησε, αλλά φήμες ήθελαν τη Βίκυ Καγιά να την έδιωξε, γεγονός για το οποίο η πρώτη μίλησε πριν λίγο καιρό στο περιοδικό ΟΚ!, ξεκαθαρίζοντας τι έγινε και με το unfollow της Χατζηπαντελή.

«Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Μήπως σε αυτό το σημείο υπονοεί, όμως, ότι η Σοφία Χατζηπαντελή δεν τίμησε τον αγώνα που εκείνη έδωσε για να είναι στο GNTM; Γιατί ήρθε κι ένα unfollow από τη Σοφία στην Καγιά μετά το τελευταίο γύρισμα.

https://www.instagram.com/p/CeyeoasKNPW

Κάτι για το οποίο, βέβαια, η κριτής του GNTM απάντησε στο περιοδικό ΟΚ! λέγοντας: «Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια (σ.σ. γιατί την έκανε unfollow). Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram. Δεν έγινε απολύτως τίποτα μεταξύ μας, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα».