GNTM: Η επιστροφή της Χατζηπαντελή, η αποχώρηση της Μάρας και η τελική τετράδα

GNTM: Η επιστροφή της Χατζηπαντελή, η αποχώρηση της Μάρας και η τελική τετράδα

Το μεγάλο comeback της Σοφίας Χατζηπαντελή, τα κλάματα στο πλατό και οι φιναλίστ του διαγωνισμού μοντέλων.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/12) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον ημιτελικό του GNTM 5 ο οποίος ξεκίνησε με πλάνα από το κέντρο της αιώνιας πόλης, της Ρώμης. Τα μοντέλα περπάτησαν προς την Piazza del Popolo, όπου τους περίμεναν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου για τη δοκιμασία στην οποία τους ζητήθηκε να γίνουν για μία μέρα Ιταλίδες.

Η δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και είχε μία extra δυσκολία, καθώς τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που θα έφτανε στους κριτές. Εν τω μεταξύ, η κριτική επιτροπή είχε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο off camera και να αναπολήσει στιγμές από τις επισκέψεις τους στην αιώνια πόλη.

H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η τριάδα που πάει τελικό στο GNTM

Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σε ένα υπέροχο κτήμα όπου τα μοντέλα θα έκαναν τη φωτογράφιση αποχώρησης η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε το «παρών» για να δει την εξέλιξη της τελικής πεντάδας και να ενθαρρύνει τα μοντέλα για τη δοκιμασία του ημιτελικού.

Στο δεύτερο set της φωτογράφισης υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα στους κριτές και στα κορίτσια, με τους κριτές να δείχνουν πολύ εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά των παικτριών.

Στο πλατό κριτές και μοντέλα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία τους και το γεγονός ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM. H Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή, διαφώνησαν έντονα για μια ακόμη φορά με αφορμή τα τατουάζ της Coty.

Η Βίκυ Καγιά είπε στην Coty ότι η φωτογραφία της ήταν άρτια και ότι τα τατουάζ έγραφαν πολύ ωραία, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να λέει on camera: «Τώρα σου αρέσουν τα tattoos ενώ παλιά δεν σου άρεσαν», λέγοντας στην Coty ότι καλό θα ήταν να απορρίπτει πελάτες που δεν συμφωνούν με τα τατουάζ της.

Η Βίκυ Καγιά κι ο Γιώργος Καράβας σχολίασαν πολύ θετικά την προσπάθεια της Coty για το πρώτο σκέλος της δοκιμασίας, ενώ η Μαρίτα πήρε συγχαρητήρια για την πόζα της. Η πόζα της Μάρας χαρακτηρίστηκε ξύλινη ενώ η Αλεξία έδειξε δημιουργικό θράσος κι αυτό εκτιμήθηκε από την κριτική επιτροπή. Από την Βικτώρια οι κριτές περίμεναν περισσότερα.

Η αποχώρηση της Μάρας και η τελική τετράδα

Η Μάρα άκουγε με προσήλωση τα λόγια των κριτών ωστόσο είχε καταλάβει πώς είχε τη χειρότερη απόδοση σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες. Κατά τη διάρκεια της κριτικής της δεύτερης φωτογραφίας της, είχε ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το γεγονός ότι θα αποχωρήσει, όπως και συνέβη στο τέλος του επεισοδίου. Το νεαρό μοντέλο αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και δυσκολευόταν να πιστέψει πώς δεν τα κατάφερε στην συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού.

mara.jpg

H τελική τετράδα του GNTM διαμορφώνεται ως εξής:

Μαρίτα Καθητζιώτη
Coty Γουγούση
Αλεξία Τράικο
Βικτώρια Μυροφορίδου

https://www.instagram.com/p/CmaHBp0qSfE

Πηγή κεντρικής: gntmgr

To Twitter αποθέωσε τη Χατζηπαντελή

Η επιστροφή του μοντέλου ως guest κριτής δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του ελληνικού Τwitter, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στις απόψεις και το ταμπεραμέντο της.