Η απόδειξη ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα ήρθε μέσα από ένα Story

Η απόδειξη ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα ήρθε μέσα από ένα Story

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δηλώνει ερωτευμένη και σε σχέση, αλλά μήπως με το Insta Story της παραδέχθηκε αυτό που τόσο καιρό φημολογείται; 

Από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, να είναι το νέο, hot ζευγάρι της showbiz. Οι δυο τους ούτε έχουν διαψεύσει, ούτε και έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Μόνο η Γαρυφαλλιά είχε δηλώσει τον Οκτώβριο, στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, ότι είναι ερωτευμένη και σε σχέση. Και τώρα, με ένα Insta Story που ανέβασε, δείχνει πόσο full in love είναι, αλλά… και τον αγαπημένο της.

Το κραγιόν της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και η εμφάνιση που επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Το story της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που «φωνάζει» έρωτα

Το μοντέλο, που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια από το GNTM, ανέβασε σε Insta Story μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την ίδια να χαμογελά και δίπλα ακριβώς να φαίνεται ο ώμος αλλά και το πρόσωπο του αγοριού της. Όχι όλο, βέβαια.

kallifoni_mastoras_mazi.jpg

Αν παρατηρήσεις από τα γένια του αγαπημένου της, το πρόσωπο θυμίζει πολύ τον Χρήστο Μάστορα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πάντως, έχει αρκεστεί να γράψει στη photo της 2022 με μια καρδούλα δίπλα δείχνοντας έτσι ότι αυτή η χρονιά τής έφερε τον έρωτα.

3 φορές που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποστάρει φωτογραφία με τον αγαπημένο της- έστω κι αν φαίνεται ελάχιστα το πρόσωπό του. Το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, το μοντέλο έχει επιβεβαιώσει με τον τρόπο της τη νέα συνθήκη στη ζωή της.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η 26χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok υπό τον ήχο του νέου τραγουδιού των Μελισσών με τίτλο Crayon. Λίγες ώρες αργότερα, η Γαρυφαλλιά εμφανίστηκε στην πολυπλατινένια απονομή του συγκροτήματος, δημοσιεύοντας μερικά Instagram stories από το event, ενώ καθόταν στο διπλανό τραπέζι από αυτό που βρισκόταν η οικογένεια του Χρήστου Μάστορα.

Η Γαρυφαλλιά βρέθηκε, επίσης, και στην πρεμιέρα του συγκροτήματος Μέλισσες με τη Δέσποινα Βανδή στα τέλη Νοέμβρη. Το μοντέλο διασκέδασε με τις φίλες της κι έκανε και story με μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στον Μάστορα.

Τέλος, στις 25/9 το μοντέλο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε σχέση.

garifalia_sxesi.jpg