«Πάμε Βίκυ»! Η κοινή έξοδος Μπάρκα και Καγιά & οι πόζες στο καμαρίνι της Καίτης Γαρμπή

«Πάμε Βίκυ»! Η κοινή έξοδος Μπάρκα και Καγιά & οι πόζες στο καμαρίνι της Καίτης Γαρμπή

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Καγιά διασκέδασαν μαζί την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Μετά από ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δανάη Μπάρκα και την αποκάλυψη για το πότε σκέφτηκε να τα παρατήσει και να φύγει από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της. Η 30χρονη βγήκε χθες (30/12) βράδυ και διασκέδασε στο κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή. Μαζί της βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά με την οποία… κυριολεκτικά τα έσπασαν.

Τα τραγούδια και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις δύο παρουσιάστριες – που πρώτη φορά βλέπουμε μαζί σε κοινή έξοδο- να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Φόρεμα ή παντελόνι; Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο τα φετινά Χριστούγεννα

Η κοινή έξοδος της Δανάης Μπάρκα και της Βίκυς Καγιά σε Ρέμο-Γαρμπή

Το βράδυ της Παρασκευής (30/12) η Δανάη Μπάρκα έβαλε τα καλά της, φόρεσε ένα φόρεμα με παγιέτες και ετοιμάστηκε για έξοδο στα μπουζούκια με τη στυλίστρια και καλή της φίλη, Τζέλα Μαρτσέκη. Στην παρέα τους ήταν και ένα πρόσωπο που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δίπλα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!».

Ήταν η Βίκυ Καγιά- μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά-, η οποία φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή και να περνά τέλεια με τη Δανάη Μπάρκα. Μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος, οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν στα καμαρίνια και πόζαραν χαμογελαστές αγκαλιά με την Καιτούλα.

Το Q&A της Δανάης Μπάρκα και η σκέψη να αφήσει την τηλεόραση

Πριν από όλο αυτό το γιορτινό ξεφάντωμα της Δανάης Μπάρκα με τη Βίκυ Καγιά, προηγήθηκε ένα Q&A της πρώτης με τους followers της. Η Δανάη, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε αν υπήρξε κάποια μέρα που να σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά τελικά βγήκε νικήτρια. Και παραδέχθηκε πως υπήρξε τέτοια στιγμή στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» απάντησε ως εξής: «Αυτό ήταν μια μέρα που πέρασα 6 ώρες στο κρεβάτι, γιατί ένιωθα ότι οι ευθύνες μου θα με καταπιούν και είχα παράπονο ότι δεν ζω την ηλικία μου, σκεφτόμουν αρνητικά σχόλια, κλπ. Μετά από λίγο και αφού μίλησα με τους φίλους μου, συνειδητοποίησα πόσο ευλογημένη είμαι που έχω ανθρώπους να με αγαπάνε και να αγαπάω και πόσο τυχερή είμαι που δουλεύω, που έχω την υγεία μου, κάνω τα όνειρά μου, και την αγάπη όλων εκείνων που γνωρίζω (ή και όχι)».