Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της και στο post της είχε την σημαντικότερη ευχή

Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της και στο post της είχε την σημαντικότερη ευχή

Η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος έχει συνδέσει την αλλαγή της κάθε χρονιάς με τον γάμο της που έγινε το 2017.

Κάθε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς για την Μαρία Μενούνος, έχει μία ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, αφού λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς το 2017, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στην πλατεία Time Square της Νέας Υόρκης, έκανε τον πολιτικό της γάμο με τον σύντροφό της, παραγωγό και σκηνοθέτη Kevin Undergaro. Πριν από λίγες ώρες έκανε το καθιερωμένο της post για την επέτειο του γάμου της, αλλά αυτή τη φορά έκανε την σημαντικότερη ευχή, η οποία δεν είχε σχέση μόνο με τον σύζυγό της, αλλά την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CmDIL-Zpzlu

Η φωτογραφία με την μαμά της και το πιο σημαντικό σχόλιο

Με τον σύζυγό της Kevin Undergaro, η Μαρία Μενούνος έγινε ζευγάρι τo 1998, αλλά πέρασαν 19 χρόνια μέχρι να πάρουν την απόφαση να κάνουν τον γάμο τους. Και τον έκαναν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με καλεσμένους τους, χιλιάδες πολίτες της Νέας Υόρκης στην πλατεία Times Square, το πιο δημοφιλές εορταστικό σημείο του κόσμου. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο που έγινε με σχεδόν πολικές θερμοκρασίες, ο συμπαρουσιαστής της εκείνη την εποχή στο Fox, Steve Harvey, αλλά και οι γονείς της.

Λίγους μήνες αργότερα, είχε κάνει και τον θρησκευτικό της γάμο στο Άκοβο της Αρκαδίας, τόπο καταγωγής της, με κουμπάρους την Μαριέττα Χρουσαλά, τον Λέων Πατίτσα και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Μετά την απώλεια της μητέρας της Λίτσας Μενούνος τον Μάιο του 2021, μετά την πενταετή μάχη της με τον καρκίνο, η επέτειος του γάμου της, έχει πάντα την δική της ανάμνηση. Για αυτό και την φετινή χρονιά δεν έδωσε μόνο την καθιερωμένη ευχή στον σύζυγό της για να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι, αλλά έδωσε μία σημαντικότερη ευχή: «Εκείνη τη στιγμή το 2017 παντρευτήκαμε. Κάνοντας έκπληξη στους γονείς μας, live στο Fox όπου ήμουν οικοδέσποινα του show μαζί με τον Steve Harvey, ο οποίος επίσης μας πάντρεψε. Χαρούμενη επέτειο boo μου, σε αγαπώ. Να έχουμε υγεία, να έχουν όλοι υγεία».

https://www.instagram.com/p/Cm3BjiorOsq

Στο στιγμιότυπο είναι με την μητέρα της, ο θάνατος της οποίας της είχε στοιχίσει πολύ, για αυτό και έδωσε την πολυτιμότερη για όλους μας ευχή για την νέα χρονιά, με την αναφορά στην καλή υγεία. Μετά και την δική της περιπέτεια με την υγεία της, αφού και εκείνη είχε διαγνωστεί όπως η μητέρα της με όγκο στο κεφάλι αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο, η Μαρία δημιούργησε και μία ειδική ενότητα στο επίσημο site της, για καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, με συμβουλές για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και για να μοιραστεί την δική της εμπειρία.