Οι celebrities υποδέχθηκαν το 2023 με τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι celebrities υποδέχθηκαν το 2023 με τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Η Άντζελα Γκερέκου, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαρία Ηλιάκη είναι μόνο μερικοί από τους εγχώριους celebrities που μοιράστηκαν τρυφερά posts με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πριν λίγες ώρες υποδεχτήκαμε και επίσημα τη νέα χρονιά και οι Έλληνες celebrities έσπευσαν όπως πάντα να μοιραστούν τα πρώτα στιγμιότυπα του 2023.

Αρκετοί ήταν αυτοί που μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν εγκάρδιες ευχές στους διαδικτυακούς τους φίλους, έγραψαν τα resolutions της καινούριας χρονιάς και μοιράστηκαν τρυφερές φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι celebrities ποζάρουν με τις οικογένειές τους στις πρώτες φωτογραφίες του 2023

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της οικογένειας της με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Μαίρη Συνατσάκη πόσταρε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου νοστάλγησε την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cm2QN-sIS1P

Η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε την πρώτη μέρα του νέου έτους με τα 4 παιδιά της και η χαρά της ήταν εμφανής.

https://www.instagram.com/p/Cm3SCP-orza

Δούκισσα Νομικού: Ο στόχος που δεν έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα μπαίνει στα resolutions του 2023

Οι ευχές Σουλτάτου στην γυναίκα της ζωής του

Με μια μαντινάδα και ένα καρουζέλ φωτογραφιών ευχήθηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη για την ονομαστική της γιορτή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

https://www.instagram.com/p/Cm2VWtkrC-T

«Χρόνια πολλά γυναικάρα μου !!! Αγάπαμε και μη νοιαστείς. Τα χρόνια πως περνούνε … Μα όσο παλιώνουν οι καρδιές… Πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη μαζί σου να πετάξει σε ουρανούς με θαύματα που ‘χε καιρό φυλάξει… . Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε».

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού πέρασε την Πρωτοχρονιά με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα υποδεχθεί το πρώτο του παιδί από μέρα σε μέρα και θα ολοκληρώσει την ευτυχία του.

https://www.instagram.com/p/Cm2h-xUIZaF

H Άντζελα Γκερέκου έστειλε τις ευχές της μέσω Instagram μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της Ελιάς» δημοσίευσε μια φωτογραφία από το οικογενειακό ρεβεγιόν, στην οποία ποζάρει δίπλα στον αδελφό της.

https://www.instagram.com/p/Cm2eilJo67u

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη.

iliaki.jpg

Ο βασιλιάς των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας πόσταρε ένα video με αναμνήσεις του 2022 και έστειλε το δικό του μήνυμα για την νέα χρονιά.

«Μια από τις δυσκολότερες χρονιές αλλά και πιο όμορφες της ζωής μου φτάνει στο τέλος της ! Τα είχε όλα , χαρές, συγκινήσεις, πόνο, αποκατάσταση, ξανά κορυφή, σπίτια, αγώνες, σκυλιά, μετάλλια, όλα όλα όλα δύσκολα και όλα τόσο όμορφα!
Τα καταφέραμε ΜΑΖΙ και θέλω να πω ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου μέχρι τώρα!
Ευχαριστώ Βασούλα μου , ευχαριστώ τα κοριτσάκια μου και την οικογένειά μου , ευχαριστώ τους συνεργάτες και χορηγούς που είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα και φυσικά τους λιγοστούς πραγματικούς φίλους μου ! Τέλος ευχαριστώ ΕΣΑΣ όλους όσους είστε μαζί μου αλλά και όσοι είναι απέναντί μου, πιστέψτε με ακόμη και εσείς καλό μου κάνετε!». έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

https://www.instagram.com/p/Cm1xGC1rPs4

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόζαρε δίπλα στη σύζυγό του, Μαρέβα και στα τρία τους παιδιά, Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία στην ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία. Ο Πρωθυπουργός έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές του γράφοντας: «Καλή χρονιά!!! Με υγεία, και ευτυχία! ❤️🎉».

https://www.instagram.com/p/Cm2TquDjcgp

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou