Δούκισσα Νομικού: Ο στόχος που δεν έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα μπαίνει στα resolutions του 2023

Δούκισσα Νομικού: Ο στόχος που δεν έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα μπαίνει στα resolutions του 2023

Το συγκινητικό, αποχαιρετιστήριο βίντεο του 2022 και ο στόχος που βάζει για το 2023 η Δούκισσα Νομικού.

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τη νέα χρονιά, μερικές ώρες μακριά από το 2023, και όλοι τέτοιες στιγμές σκεφτόμαστε όλα όσα ζήσαμε το 2022. Τα δύσκολα και τα εύκολα. Τα κακά και τα καλά, με τις ευχάριστες στιγμές τελικά να υπερισχύουν. Και αυτές υπερίσχυσαν στο μυαλό της Δούκισσας Νομικού, η οποία με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, βέβαια, αποκάλυψε επιπροσθέτως και το New Year’s Resolution που θέτει για το 2023. Έναν στόχο που όλο λέει ότι θέλει να επιτύχει και τελικά ακόμη έχει μείνει κρυμμένος… στο συρτάρι.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την καταγωγή της και τη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού

Ο στόχος που βάζει για το 2023 η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού με Instagram post και story ζήτησε από τους followers της να σκεφτούν τι κρατούν και τι πετούν από το 2022. Και τι θέλουν μόνο ο εαυτός τους να τους φέρει το 2023. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει δημόσια και για τον ίδιο της τον εαυτό, πράγμα το οποίο έκανε.

https://www.instagram.com/p/Cmy0YT6rkic

Στην απάντησή της, όμως, συμπεριέλαβε και έναν στόχο που θέτει – για πολλοστή φορά, μάλλον- για το 2023. Έναν στόχο που δεν έχει καταφέρει ως σήμερα: να μάθει πιάνο και μια ξένη γλώσσα.

Ειδικότερα, η 36χρονη δημοσίευσε το παρακάτω story γράφοντας: «Ναι, είμαι έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ. Κρατάω τα όμορφα που έδωσαν χαρά στην ψυχή μου, αλλά και τα δύσκολα που έδωσαν ένα καλό μάθημα στο μυαλό μου. Την επόμενη φορά θα ξέρω. Τη νέα χρονιά θέλω να συνεχίσω όσα κάνω συν να μάθω πιάνο και μια ξένη γλώσσα. Κάθε χρόνο το λέω. Φέτος θα το κάνω».

stoxos_doykissas_nomikou.jpg

Το βίντεο-ανασκόπηση του 2022 της Δούκισσας Νομικού

Το 2022, πάντως, ήταν γενναιόδωρο με τη Δούκισσα Νομικού, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της με την ανασκόπηση του έτους. Το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο που ξεκινά με εκείνη και τον μπαμπά της, Νίκο Νομικό, να κρατιούνται χέρι-χέρι και συνεχίζει με ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά της, Αναστασία και Σάββα.

https://www.instagram.com/p/Cm1AyDqAueF

«2022 Σ’ ευχαριστώ», γράφει η Δούκισσα Νομικού, και στα hashtags επισημαίνει ότι δείχνει για πρώτη φορά αυτές τις στιγμές με τα παιδιά της, αλλά και πως η οικογένεια για εκείνη είναι πάνω από όλα.