Από τον έρωτα στην εκδίκηση: Η Γη της ελιάς επιστρέφει με φόνο και τον Αλέξη στα χειρότερά του

Κατερίνα Μπούσιου
Από τον έρωτα στην εκδίκηση: Η Γη της ελιάς επιστρέφει με φόνο και τον Αλέξη στα χειρότερά του

Από τις κοινές χριστουγεννιάτικες διακοπές τους με γέλια και χαρές, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, επιστρέφουν στην τηλεοπτική τους πραγματικότητα στη Γη της ελιάς και εκεί θα είναι πλέον αντίπαλοι. 

Στις 15 Ιανουαρίου έχουμε την επανεκκίνηση της μυθοπλασίας σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ήδη έχουμε μία πρόγευση για όσα θα συμβούν στη Γη της ελιάς και μόνο ευχάριστα δεν είναι αυτά. Αρκεί να σας πούμε ότι έχουμε δύο χωρισμούς και ένα φόνο. Για τον τελευταίο, είναι υπεύθυνος ο Αλέξης, καθώς ξυπνά ο παλιός κακός του εαυτός.

alexis_mirtali.jpg

Η Μυρτάλη λίγο πριν την καταστροφή και ο χωρισμός Φίλιππου και Βασιλικής

Η Γη της ελιάς επιστρέφει δυναμικά το βράδυ της Κυριακής 15/1 στις 21.00 το βράδυ στο Mega, αλλά η νέα χρονιά, φέρνει ελάχιστες ευχάριστες εξελίξεις, καθώς οι σχέσεις των περισσότερων ηρώων φτάνει στα άκρα.

Θα έχουμε και μία μεγάλη κρίση σε ένα ζευγάρι που παράμενε σταθερά ευτυχισμένο και ενωμένο παρά τις προκλήσεις. Στο νέο τρέιλερ του Mega, είδαμε την Βασιλική να ζητά διαζύγιο από τον Φίλιππο, όταν ανακαλύπτει ότι της έχει κρύψει μία σημαντική ερωτική του σχέση από το παρελθόν.

Θυμωμένη η Βασιλική, εκτός εαυτού όμως είναι και ο Αλέξης. Αφενός δεν μπορεί να αντέξει την σχέση της μητέρας του με τον κύριο Γεράσιμο, αφετέρου δεν αντέχει την ζήλια που νιώθει για την Μυρτάλη. Οι ωραίες και ανέμελες διακοπές της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη τα Χριστούγεννα, δεν έχουν τηλεοπτικό αντίκρυσμα. Αγαπημένοι στη ζωή, αντίπαλοι στην Tv.

Στη Γη της ελιάς έχουμε ένα επεισοδιακό διαζύγιο για την Ιουλία και μία δολοφονική απόπειρα

Στην πρώτη περίπτωση, με τον Γεράσιμο, δυστυχώς θα φτάσει στον φόνο. Ο παλιός κακός εαυτός του, επιστρέφει μαζί με τον παραλογισμό του. Η μητέρα του Μαργαρίτα, αλλά και η Αθηνά θα δουν το ξέσπασμά του, αλλά δεν θα καταλάβουν πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα.

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Η Μυρτάλη επίσης κινδυνεύει εξαιτίας της εκδίκησής του, ενώ ήδη κυκλοφορούν κάποια spoiler που λένε πως ο Αλέξης θα προσπαθήσει να την σκοτώσει. Προς το παρόν έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο Δημοσθένης της ζητά να του επιστρέψει το ποσό που της δάνεισε εντός 24ωρου και η Μυρτάλη είναι αναγκασμένη να πει στον θείο Ισίδωρο πως έχει χάσει τις μετοχές της. Σου έχουμε βέβαια ξαναπεί, πως τελικά ο Βρετάκος θα βρει την λύση και θα σώσει και την τιμή της οικογένειας αλλά και την περιουσία.

Οι μόνοι που μένουν προς το παρόν στο απυρόβλητο είναι η Ιουλία και ο Στάθης. Για λίγο διάστημα - λίγα επεισόδια, θα τους δούμε να χαίρονται τον έρωτά τους.