Η Μαρία Ηλιάκη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Ηλιάκη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της

Μετά το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα του συζύγου της Στέλιου Μανουσάκη ήρθε και η σειρά της Μαρίας Ηλιάκη για ένα νέο επαγγελματικό βήμα. 

Αφού πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα τους τελευταίους μήνες, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να κάνει μία νέα και διαφορετική επαγγελματική επιλογή. Και ήδη ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα για την νέα της εκπομπή στο Μακεδονία Tv με παρτενέρ τον Νικόλα Ράπτη.

https://www.instagram.com/p/CmWSgZsoLmb

New start για την Μαρία

Η ζωή της Μαρίας Ηλιάκη, είχε μία ακόμη ανατροπή τους τελευταίους μήνες. Η πρώτη ήταν η οριστική επιστροφή της στην Ελλάδα από την Ελβετία, αλλά και η οριστική μετακόμιση και του συζύγου της και γιατρού Στέλιου Μανουσάκη. Εκείνος πρώτος αν θυμάσαι έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας ως γυναικολόγος ιατρείο στην Αθήνα, κάνοντας την γυναίκα του περήφανη και συνεχίζοντας την παράδοση του επίσης γιατρού στο επάγγελμα, πατέρα του.

Τέρμα τα ταξίδια στην Ελβετία για την Μαρία Ηλιάκη - Η οριστική μετακόμιση και το σχόλιο στον Στέλιο

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Μαρίας για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μετά την παρουσία της την περσινή τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει κάτι που της ταιριάζει καλύτερα και είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία της. Η συνεργασία της με το Mega παρόλο που ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, την εγκλώβισε σε μία εκπομπή η οποία δεν είχε στόχο και σκοπό.

Μόλις χθες όμως, ξεκίνησε τα γυρίσματα για την νέα της εκπομπή στο Μακεδονία Tv με παρτενέρ τον Νικόλα Ράπτη σε ένα πολύχρωμο και άκρως εντυπωσιακό στούντιο. Η εικόνα έχει εξίσου μεγάλη σημασία όπως και το περιεχόμενο.

iliakinearxi.jpg

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ο τίτλος, αλλά γνωρίζουμε πως αυτή η εκπομπή θα είναι ένα τηλεοπτικό flashback σε εκπομπές και σειρές του ΑΝΤ1 που έγραψαν ιστορία. Το δίδυμο των παρουσιαστών θα κάνει ενδιάμεσα κάποια σατιρικά σκετς ανάλογα με την θεματολογία. Αν θυμάσαι το Twenty με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο Mega, θα είναι κάτι παρόμοιο.

iliakineaekpompi.JPG

Στα πρώτα πλάνα βλέπουμε και την Μαρία back to school ως μαθήτρια στο θρανίο σε κάποιο χιουμοριστικό στιγμιότυπο μαζί με τον Νικόλα και περιμένουμε να δούμε και σε λίγες μέρες αυτή τη τηλεοπτική τους χημεία.