Το «αντίο» της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον Νότη Μαυρουδή και η συγκίνηση για τον γιο του

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον Νότη Μαυρουδή και η συγκίνηση για τον γιο του

Το μήνυμα στον γιο και καλό της φίλο για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του και κορυφαίου μουσικού και συνθέτη Νότη Μαυρουδή. 

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του συνθέτη, μουσικού και δάσκαλου Νότη Μαυρουδή, ύστερα από πτώση στο εξοχικό του σπίτι στο Πήλιο, έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ευφυής μουσικά συνθέτης, ξεχώριζε για την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά του. Τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του, έγραψαν ιδιαίτερα συγκινητικά μηνύματα για την απώλειά του, την οποία γνωστοποίησε μέσω του Facebook, αργά χθες το βράδυ ο γιος του και ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής.

Η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία συνδέεται φιλικά με τον γιο του, έγραψε επίσης ένα ιδιαίτερο μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/Bx5FgcMI--Y

Για τον μπαμπά του Χάρη

Ο συνθέτης και σπουδαίος κιθαριστής Νότης Μαυρουδής, υπήρξε μία ιδιαίτερη μουσική φυσιογνωμία, όχι μόνο για τις μελωδίες του, αλλά και την μελοποίηση σπουδαίων έργων μεγάλων μας ποιητών και τις συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές. Υπήρξε όμως και ένας εμπνευσμένος δάσκαλος στο Εθνικό Ωδείο, δημιουργώντας την νέα γενιά των μουσικών.

Τις τελευταίες ημέρες και λόγω των εορτών βρισκόταν στο σπίτι του στο Πήλιο, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από μεγάλο ύψος την ώρα που επισκεύαζε ένα μέρος της αυλής του. Την είδηση γνωστοποίησε ο γιος του Χάρης, με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας: «Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του...», αναφέροντας πως η πολιτική του κηδεία θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο Χαλάνδρι, όπου και διέμενε.

xarismavroudis.JPG

Ο γνωστός ηθοποιός που τυγχάνει να είναι και αντιδήμαρχος Χαλανδρίου, συνδέεται φιλικά με την ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη.

Η οποία λίγα μόλις λεπτά με την δική του ανακοίνωση, έσπευσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο να πει το δικό της αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη, αλλά κυρίως με τον τρόπο της να εκφράσει το τι σήμαινε πραγματικά για εκείνη, ο Νότης Μαυρουδής: «Adio. O μπαμπάς του φίλου μου Χάρη Μαυρουδή, έφυγε. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε. Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι έφυγε ο μπαμπάς του Χάρη».

annamaria.JPG

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Οι έφηβοι γιοι τους και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού