Jeremy Renner: Τo post μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jeremy Renner: Τo post μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του
Invision

Πριν λίγες ώρες ο 51χρονος πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση μετά το σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Δυσάρεστα ξεκίνησε η χρονιά για τον Jeremy Renner, τον αστέρα των Avengers ταινιών της Marvel, ο οποίος νοσηλεύεται εκτάκτως στο νοσοκομείο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

Η πρώτη ανάρτηση του Jeremy Renner μέσα από το νοσοκομείο

Πριν λίγες ώρες ο Renner πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση μετά το σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια αυτή τη στιγμή για να γράψω. Ωστόσο, στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο 51χρονος ηθοποιός, με τα τραύματα στο πρόσωπό του να είναι εμφανή.

https://www.instagram.com/p/Cm-KZ1YPJe7

To τρομακτικό ατύχημα του ηθοποιού με εκχιονιστικό

Πριν λίγα 24ωρα ο πρωταγωνιστής της Marvel μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ύστερα από το σοβαρό ατύχημα.

Ο ηθοποιός καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα, την ώρα που καθάριζε τον δρόμο στο σπίτι του στη λίμνη Τahoe της Νevada. Για κακή του τύχη ήταν μόνος όταν σημειώθηκε το ατύχημα που φαίνεται ότι προκλήθηκε από κάποιο ξαφνικό πρόβλημα στο μηχάνημα.

Jeremy Renner: Το διπλό χειρουργείο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό & η διαμάχη με την πρώην του

Τις τελευταίες εβδομάδες, η καταιγίδα χιονιού που πλήττει την περιοχή των ΗΠΑ υπήρξε σφοδρή και ο ηθοποιός δημοσίευε τακτικά videos στον λογαριασμό του, δείχνοντάς μας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Γείτονας του Renner ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έτρεξε να τον βοηθήσει ωστόσο, ο ηθοποιός έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και φέρει εκτεταμένα τραύματα.

Ο εκπρόσωπος του 51χρονου επιβεβαίωσε πως η οικογένειά του είναι στο πλευρό του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα που προκλήθηκαν από ατύχημα ενώ καθάρισε το χιόνι. Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Ο σερίφης Darin Balaam, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό, αναφέροντας πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο που είχε κολλήσει στα χιόνια.

«Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας του, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο Renner πήγε να φέρει το εκχιονιστικό μηχάνημα PistenBully, ένα εξαιρετικά βαρύ μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει πάνω 6,5 τόνους.

Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το κολλημένο όχημα από την θέση του, ο Renner βγήκε από το PistenBully για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Σε εκείνο το σημείο, το PistenBully άρχισε να κυλάει και προσπαθώντας να το σταματήσει, ο Renner επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού αλλά εκεί άρχισε να παρασύρεται από το PistenBully.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε έναν σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του».

Ο σερίφης ξεκαθάρισε πάντως πως δεν υποπτεύεται εγκληματική ενέργεια αλλά μιλάμε για ένα τραγικό ατύχημα.

Πηγή κεντρικής: jeremyrunner