Jeremy Renner: Το διπλό χειρουργείο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό & η διαμάχη με την πρώην του

Πατούλια Κατερίνα
Jeremy Renner: Το διπλό χειρουργείο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό  & η διαμάχη με την πρώην του

Δύο χειρουργεία αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 51χρονος σταρ της Marvel, Jeremy Renner και ο εκπρόσωπός του εξήγησε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Δύσκολες ώρες περνάει από εχθές, ο 51χρονος ηθοποιός της Marvel, Jeremy Renner.

Κάτω από συνθήκες, ο Hawkeye βρέθηκε κάτω από το εκχιονιστικό μηχάνημα, το οποίο ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε για να μπορέσει να βγει από το σπίτι του στο Tahoe. Τις τελευταίες εβδομάδες, η καταιγίδα χιονιού που πλήττει την περιοχή των ΗΠΑ υπήρξε σφοδρή και ο ηθοποιός δημοσίευε τακτικά βιντεάκια στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ η αποτελεί ειρωνεία της τύχης ότι σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες του ο σταρ του Hollywood ποζάρει μπροστά στο εκχιονιστικό μηχάνημα.

Σκηνή που θύμιζε φόνο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν το μηχάνημα να περνάει πάνω από τον ηθοποιό και υπήρξε μεγάλος τραυματισμός με τρομερή απώλεια αίματος ενώ βίντεο το TMZ έδειξε τον Jeremy να μεταφέρεται εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Δύο χειρουργεία έπρεπε να πραγματοποιηθούν στο σώμα του ηθοποιού ενώ ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε το αμβλύ τραύμα που υπέστη ο Renner.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Jeremy υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και πολλούς μικρότερους τραυματισμούς στα άκρα και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Βγήκε από το χειρουργείο, παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική και η οικογένειά του θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους καταπληκτικούς γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που τον φροντίζουν καθώς και στις οικογένειες των διασωστών του Truckee Meadows Fire and Rescue».

Το ΤΖΜ τόνισε πως το εκχιονιστικό απομακρύνθηκε αργά το απόγευμα ενώ η περιοχή θύμιζε σκηνή εγκλήματος

https://www.instagram.com/p/CkmMj4VPBuT

Το CNN μιλάει για διπλό χειρουργείο μετά το ατύχημα στον δρόμο Mount Rose στο Reno ενώ η περιοχή της δυτικής Νevada καλύπτεται ακόμα από χιόνι. Μέχρι αυτή τη στιγμή, καλοί φίλοι και συνεργάτες του Renner όπως ο Chris Hemsworth, η Scarlett Johansson, o Chris Pratt ή ο Chris Evans δεν έχουν στείλει κάποιο δημόσιο μήνυμα ενώ ο σκηνοθέτης της σειράς ταινιών της Marvel, Guardians of the Galaxy, James Gunn έκανε ένα tweet για το ατύχημα του Renner τονίζοντας πως η καρδιά του είναι δίπλα στον Jeremy.

markruffalo.JPG

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε μόνο ο Mark Ruffalo μέσω story στο Instagram.

Η διαμάχη με την πρώην του και η 9χρονη κόρη του

Σιγή ιχθύος τηρεί η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του, Sonni Pachero η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος και ετοιμάζεται να αποκτήσει μια ακόμα κόρη. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένος για λιγότερο από έναν χρόνο και η διαδικασία για την κηδεμονία της κόρης τους, τους είχε στείλει στα δικαστήρια.

https://www.instagram.com/p/CjRYSALpbJU

Η κόρη του ηθοποιού, Ava Berlin Renner, είναι 9 ετών και γνωρίζει τι συνέβη στον πατέρα της. Πάντως, η μικρή είναι mini me του διάσημου μπαμπά της και έχει ποζάρει πολλές φορές στο Instagram προφίλ του νέου συντρόφου της μαμάς της, διάσημου παίκτη χόκεϊ πάγου Nathan Thompson ενώ ετοιμάζεται να γίνει μεγάλη αδερφή.

Το δράμα με τη διαμάχη του Renner με την πρώην σύζυγό του, είχε γίνει πρώτη είδηση στα tabloids.

Ο χολιγουντιανός αστέρας φέρεται να απείλησε να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει την Pacheco μετά τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/Ce_nAs-JvE9

Ο Renner και η Pacheco παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2014 και την ίδια χρονιά κατέθεσαν αίτημα διαζυγίου, με την Pacheco να κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της για ψυχική κακοποίηση και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών. Η πλευρά του Renner διέψευσε τους ισχυρισμούς λέγοντας πως είναι μονόπλευροι.

Το 2019 και ενώ η κόρη του ήταν έξι ετών, η Pacheco, έκανε νέα μήνυση ζητώντας την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους,τονίζοντας πως ο Renner απείλησε να την σκοτώσει, έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του και στην συνέχεια πυροβόλησε στο ταβάνι. Παράλληλα, η Pacheco κατηγορούσε τον πρώην σύζυγο της πως έκανε χρήση κοκαΐνης όταν πρόσεχε την κόρη τους και φέρεται να είχε αφήσει κοντά στο παιδί και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού τόνιζε τότε στο People πως η ευημερία της κόρης του Ava ανέκαθεν ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός στόχος του Jeremy.

Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel