Σαν σταρ του σινεμά η Τάμτα με νέο look στα μαλλιά και νέο ταξίδι στο εξωτερικό με τον σύντροφό της

Σαν σταρ του σινεμά η Τάμτα με νέο look στα μαλλιά και νέο ταξίδι στο εξωτερικό με τον σύντροφό της

Στο post η Τάμτα θυμίζει σταρ του καμπαρέ από τα '30s. Οι εμφανίσεις που άρεσαν αλλά και εκείνη που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Νέα χρονιά και νέο look για την Τάμτα η οποία συνεχίζει τους πειραματισμούς στην εμφάνισή της αυτή τη φορά σε πιο κλασσικό μοτίβο, λόγω και των μεγάλων αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τους followers της από μία παλαιότερη ανάρτησή της.

Το ξεκίνημα της χρονιάς έφερε όμως και ένα νέο ταξίδι με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα με τον οποίο συμπληρώνουν φέτος 8 χρόνια σχέσης.

https://www.instagram.com/p/CmFEH2CswSx

Οι σπάνιες στιγμές της με τον Πάρι και η σχέση τους

Σαν movie star από τις κλασσικές ταινίες του Hollywood φωτογραφήθηκε η Τάμτα, άκρως ανανεωμένη για την νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Με ένα διαμαντένιο δίχτυ στα μαλλιά και με διάθεση να επιστρέψει στην μαγεία του παρελθόντος. Γιατί όπως έγραψε η ίδια στο post με το look της: «Το ταξίδι στο χρόνο είναι ένα μαγικό κόνσεπτ».

https://www.instagram.com/p/CnALMapsKBb

Αυτή τη φορά οι followers της θαύμαζαν την αλλαγή της, σε αντίθεση με εκείνη στα μέσα του Δεκέμβρη, όπου φωτογραφήθηκε ως Alien, ενώ στη φόρμα της ήταν ζωγραφισμένο ένα έμβρυο εξωγήινου. Τα σχόλια σε αυτό το post ήταν άκρως επικριτικά, ενώ συνήθως οι φαν της επιδοκιμάζουν ακόμη και τις ακρότητες που κάνει κατά καιρούς, γιατί αφενός ξέρει να τις υποστηρίζει, αφετέρου την χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της.

https://www.instagram.com/p/CmWsjxJMUCK

Η Τάμτα η οποία λίγο πριν τα Χριστούγεννα μετά από 23 χρόνια κατόρθωσε να πάρει ελληνική ταυτότητα και ήταν αρκετά περήφανη για αυτό, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό σε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο της και επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκωστα.

Η Τάμτα έβγαλε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια αλλά πολλοί πρόσεξαν κάτι άλλο στο έγγραφο

Το ότι είναι μαζί της «προδόθηκε» από μία φωτογραφία που εκείνη ανήρτησε και φαίνεται το χέρι του με το τατουάζ του.

tamtakasidokostas.jpg

Η τραγουδίστρια που φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια σχέσης μαζί του, σπάνια ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες και σπανιότερα θα τους δούμε μαζί σε κάποιο κλικ φωτογράφου. Προτιμούν να βγαίνουν σε λιγότερο πολυσύχναστα μέρη, αλλά σε καμία περίπτωση με σκοπό να κρύψουν τον έρωτά τους.

tamta9.jpg

Για πολλά χρόνια όμως, απέφευγε στις συνεντεύξεις της να αναφέρεται σε εκείνον. Ήταν όμως μία πάγια αρχή της για πολλά πράγματα που αφορούσαν την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

tamtaparis.jpg

Σε μία από τις σπάνιες φορές πριν από τρία χρόνια, είχε ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση, το να μείνει εκτός δημοσιότητας η σχέση τους, έγινε σκόπιμα ή βάσει σχεδίου: «Δεν έχω κάνει φοβερή προσπάθεια να κρύψω την σχέση μου με τον Πάρι. Δεν είμαι άνθρωπος που θα προκαλέσω. Ξέρω πολύ καλά τι δουλειά κάνω. Δεν ζούμε και στο Hollywood, που θα με κυνηγήσουν. Προσέχω. Από τη στιγμή που μπήκε σε μια σταθερή μορφή η σχέση, δεν προσπαθώ να το κρύψω ούτε να το προβάλλω».

Ακόμη και αν κάποιοι περιμένουν πως θα προχωρήσουν σε γάμο, η Τάμτα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι στα σχέδιά τους: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα, οπότε δεν το συζητάμε».