Ashley Olsen και Louis Eisner παντρεύτηκαν κρυφά στο Bel-Air μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ashley Olsen και Louis Eisner παντρεύτηκαν κρυφά στο Bel-Air μετά από 5 χρόνια σχέσης

Η 36χρονη και ο 33χρονος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ashley Olsen αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Louis Eisner, υπό άκρα μυστικότητα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φέρεται να πραγματοποίησε τελετή στις 28 Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κατοικία στο Bel-Air, την οποία κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 36χρονη πυροδότησε τις φήμες γάμου την περασμένη άνοιξη, όταν εθεάθη να φοράει μια χρυσή βέρα.

Η Ashley Olsen παντρεύτηκε

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο γάμος έγινε σε πολύ χαμηλούς τόνους, με 50 μόνο καλεσμένους οι οποίοι παρευρέθηκαν στην ωραιότερη στιγμή του ζευγαριού η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η δίδυμη αδερφή της Ashley, Mary-Kate Olsen και η μικρότερη αδερφή τους, Elizabeth Olsen, 33, φημολογείται πως ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων.

Oprah Winfrey: Η απαράδεκτη ερώτηση στις αδερφές Olsen σε συνέντευξη του 2004

https://www.instagram.com/p/BmAEARIg76l

Η γνωστή ηθοποιός- σχεδιάστρια και ο καλλιτέχνης είναι μαζί από τα τέλη του 2017 και φέρεται να αρραβωνιάστηκαν το 2019. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ήταν φίλοι για σχεδόν πέντε χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι.

Tον περασμένο Σεπτέμβριο οι δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε κόκκινο χαλί σε φιλανθρωπικό event και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας. Η εκδήλωση ήταν μια γιορτή για τους Young Eisner Scholars, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από τον πατέρα του Eisner, δικηγόρο Eric Eisner.

Πριν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της η ηθοποιός είχε δύο μακροχρόνιες σχέσεις και αρκετά φλερτ. Το πρώτο της ειδύλλιο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν το 2001 με τον ποδοσφαιριστή Matt Kaplan. Το 2004, η Ashley Olsen έβγαινε για λίγο καιρό με τον Jared Leto, λίγο αργότερα με τον ποδηλάτη Lance Armstrong και τον σχεδιαστή, Greg Chait.

Ποιος είναι ο Louis Eisner

Ο γνωστός εικαστικός γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1988 και μεγάλωσε στη Santa Monica της California με τον αδελφό του, Charlie. Σύμφωνα με το US Magazine, ο Eisner μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για κολέγιο και πρακτική άσκηση στον βρετανικό οίκο δημοπρασιών Sotheby's το 2006. Mετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο επέστρεψε στο Los Angeles.

Πηγή κεντρικής: ashleyolsen