Elizabeth Olsen: Η «Scarlet Witch» φόρεσε μαγιό κι απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγό της

Elizabeth Olsen: Η «Scarlet Witch» φόρεσε μαγιό κι απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγό της

Η Elizabeth Olsen στα Critics' Choice Awards το 2019.

AP

Το κοινό επαινεί το σώμα της και την τρυφερή σχέση που έχει με τον Robbie Arnett.

Την ώρα που ακόμη όλοι τρέχουν στους κινηματογράφους για να δουν την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», η οποία έκανε ρεκόρ στις προπωλήσεις εισιτηρίων, η Elizabeth Olsen απολαμβάνει τις διακοπές της με την παρέα του συζύγου της, Robbie Arnett, στο Porto Ercole στην Ιταλία.

LA Premiere of
Cast member Elizabeth Olsen arrives at the Los Angeles premiere of "Doctor Strange in the Multiverse of Madness," on Monday, May 2, 2022 at El Capitan Theatre. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP Images)Invision

Η Elizabeth Olsen και ο Robbie Arnett στην Ιταλία

Η 33χρονη ηθοποιός είπε να κάνει ένα διάλειμμα μετά την πληθώρα εμφανίσεων για τους προωθητικούς σκοπούς του νέου blockbuster της Marvel που χαίρει ενθουσιωδών κριτικών από το κοινό, για να κάνει τα μπάνια της και να χαλαρώσει.

Το ζευγάρι που δεν αποκάλυψε ποτέ πότε ακριβώς παντρεύτηκε αλλά άρχισε να αναφέρεται ο ένας στον άλλο ως «σύζυγο», φόρεσε μαγιό και αδιαφόρησε για τα φωτογραφικά φλας που παραμόνευαν για να τους απαθανατίσουν.

https://www.instagram.com/p/CeF6Zher1jl

Η κάμερα τούς «έπιασε» μέχρι και σε τρυφερά τετ-α-τετ, με την Olsen να εντυπωσιάζει με το καφέ bikini που επέλεξε να φορέσει αλλά και τις αναλογίες της.

Η Olsen και ο Arnett γνωρίστηκαν σε διακοπές στο Μεξικό το 2017. Γρήγορα άρχισαν να κυκλοφορούν κοινές τους φωτογραφίες σε εξόδους, την ώρα που οι πληροφορίες ήθελαν την ηθοποιό να είναι ενθουσιασμένη με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό του συγκροτήματος Milo Greene.

Το παιδικό βιβλίο που συνέγραψαν

Οι δυο τους, πέρα από σύντροφοι, είναι και επαγγελματικοί συνεργάτες, αφού έχουν γράψει ένα παιδικό βιβλίο με όνομα «Hattie Harmony: Worry Detective», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου του 2022. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την πρωταγωνίστρια ντεντέκτιβ που υποστηρίζει τους φίλους της και τους βοηθάει να ανταπεξέλθουν στα άγχη της καθημερινότητας.

«Ο Robbie κι εγώ δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στον κόσμο το Hattie Harmony. Εμπνευσμένο από τα βιβλία με εικόνες που λατρεύαμε ως παιδιά, ελπίζουμε ότι η Hattie θα γίνει μία φίλη και μία ευπρόσδεκτη υπενθύμιση ώστε να είσαι ευγενικός στον εαυτό σου και στους άλλους», είπε η Olsen στο Αμερικανικό People.

Αυτός είναι ο λόγος που η Elizabeth Olsen δεν ήθελε να την συνδέουν με τις διάσημες αδελφές της