Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης «παγιδεύεται» στην αγάπη του για την Άννα - Η σειρά επιστρέφει με αλλαγές

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης «παγιδεύεται» στην αγάπη του για την Άννα - Η σειρά επιστρέφει με αλλαγές

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν με νέα επεισόδια και ο γοητευτικός εισαγγελέας που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κάνει τα πάντα για να βγάλει από τη φυλακή την αγαπημένη του. 

Η σειρά «Παγιδευμένοι» έγινε ξαφνικά η έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν και το αγαπημένο trend του Twitter. Ακόμη και αυτές τις ημέρες που παίζουν σε επανάληψη τα επεισόδια, οι φανς δεν σταματούν να σχολιάζουν.

Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου και θα είναι σαν να ξαναρχίζουν όλα από την αρχή. Με έναν χωρισμό και έναν φόνο. Kαι σου έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες με την Άννα στη φυλακή, κατηγορούμενη για αυτό τον φόνο.

«Γιατί Άννα»;

Αν βλέπεις τη σειρά «Παγιδευμένοι», δεν έχεις ξεχάσει πως πριν από τις γιορτές, είδαμε την κορυφαία σκηνή με τη εξομολόγηση του γοητευτικού εισαγγελέα Μαρκέτου στην Άννα της καρδιάς του. Και αν νομίζεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και το ζευγάρι θα είναι μαζί ευτυχισμένο, θα απογοητευτείς.

Ο τίμιος Δημήτρης που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θέλει να πει στη Άννα το μεγάλο του μυστικό. Πως ο πατέρας του, άδικα κάποια στιγμή στο παρελθόν, είχε συλλάβει τον δικό της, ο οποίος εν προκειμένω αγνοείται. Εμείς ως τηλεθεατές ξέρουμε όμως πως έχει δολοφονηθεί.

«Αχ κύριε εισαγγελέα»: Ο Λεβεντογιάννης έδειξε άλλο ένα ταλέντο αλλά ο Λαγούτης έκανε το top σχόλιο

Η Άννα θεωρεί την εξομολόγηση ως κόκκινη γραμμή στην σχέση τους. Παίρνουν διαζύγιο, αλλά η μοίρα θα τους ενώσει ξανά. Ή μάλλον ο Άγγελος.

Ο δολοφόνος έχει δώσει προθεσμία σε όλους τους τηλεοπτικούς ήρωες να αποκαλύψουν τα μυστικά τους, αλλιώς θα τα πει δημόσια εκείνος. Μηχανεύεται όμως και την απόδρασή του από την φυλακή. Θα λιποθυμήσει στο κελί του, θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εκεί θα δώσει ένα στίγμα στην Άννα για να ακολουθεί τα ίχνη του.

https://www.instagram.com/p/CmQ7RnpIkJE

Άθελά της γίνεται πιόνι στο παιχνίδι του, για να την παρασύρει μετά την δραπέτευσή του σε ένα απομωνομένο μέρος. Εκείνη ξυπνά μετά από ώρες, πληγωμένη, με το όπλο στο χέρι και τον Άγγελο νεκρό.

https://www.instagram.com/p/CnCqnA0o1_q

Ο Δημήτρης είναι σε απόγνωση, με εκείνη να οδηγείται στην φυλακή, όπως βλέπεις και στο παρακάτω post. Κανείς δεν είναι σίγουρος, αν πάνω στον θυμό της επειδή ο Άγγελος είναι δολοφόνος της αδελφής της, πήρε την εκδίκησή της.

https://www.instagram.com/p/Cm668LiIRW7

Ο εισαγγελέας μαζί με τον Ανδρέα (Πέτρος Λαγούτης) θα προσπαθήσει να κάνουν μία παράλληλη έρευνα για να αποδείξουν την αθωότητά της. Εκεί, ενώ δεν το περιμένει θα τον βοηθήσει η πρώην σύντροφός του η Κατερίνα αλλά και ο Σταύρος.

Αλλά και χωρίς να το ξέρει, ο απο μηχανής Θεός παππούς του, Γεράσιμος Μαρκέτος. Ο σκοτεινός ρόλος του οποίου, θα αποκαλυφθεί πολύ αργότερα. Προς το παρόν βοηθά τα δύο εγγόνια του. Τον Δημήτρη, αλλά και τον Θοδωρή που ανεπιτυχώς θα προσπαθήσει να το σκάσει στο εξωτερικό.

Θα είναι για πολύ καιρό ένας αόρατος προστάτης, τιμητής των πάντων.