«Δεν ανασαίνουμε» - Τα δάκρυα του Λαγούτη και του Λεβεντογιάννη λύγισαν το κοινό στους Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν ανασαίνουμε» - Τα δάκρυα του Λαγούτη και του Λεβεντογιάννη λύγισαν το κοινό στους Παγιδευμένους

Έρχεται η ανατροπή. Η Άννα στη φυλακή για τον φόνο του Άγγελου. Πανικός στα social media για τους Παγιδευμένους, με την  ερωτική εξομολόγηση της Άννας στον Δημήτρη. Λαγούτης-Λεβεντογιάννης, σε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Το επεισόδιο - φινάλε για αυτή την χρονιά της σειράς «Παγιδευμένοι», που διακόπτεται λόγω Μουντιάλ για να επανέλθει από τον Ιανουάριο του 2023, προκάλεσε έναν μικρό πανικό στο Twitter. Η σειρά ήταν Νο1 trend, με περίπου 12 χιλιάδες tweets, στα τελευταία 30 και πιο κρίσιμα λεπτά της σειράς.

Τα δάκρυα του Πέτρου Λαγούτη όταν έμαθε ότι είναι πατέρας, τα δάκρυα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μετά την ερωτική εξομολόγηση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, έφεραν ταραχή στους τηλεθεατές. Μετά όμως την πιο κρίσιμη και συγκινητική ερωτική στιγμή, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει μία ακόμη ανατροπή -βόμβα. Και σου έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες.

twitter.JPG

Η ερωτική εξομολόγηση φέρνει χωρισμό και την Άννα στη φυλακή

Η χθεσινή σκηνή στην σειρά «Παγιδευμένοι», όπου η δικηγόρος Άννα εξομολογείται τον έρωτά της στον sexy εισαγγελέα Μαρκέτο με την ατάκα - φωτιά «Άν με θέλεις, σε θέλω και εγώ, αν φοβάσαι, φοβάμαι και εγώ» και τα δάκρυα εκείνου που της εκμηστηρεύτηκε ότι την θέλει σαν τρελός, αλλά θα τον μισήσει αν μάθει την αλήθεια προκάλεσαν...πανικό στις fans. Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, δικαιωματικά είναι φέτος το δημοφιλέστερο ερωτικό ζευγάρι.

Η αιτία που εκείνος θα επικαλεστεί στη συνέχεια (στα νέα επεισόδια) , είναι πως κάποτε ο πατέρας του ως αστυνόμος, έκλεισε άδικα στην φυλακή τον δικό της πατέρα. Κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει πως έχουμε νέες εξελίξεις και πως εκείνος είναι πια νεκρός. Στο Twitter η κορυφαία ερωτική στιγμή, έφερε ταραχή και δάκρυα, επίσης.

Η συνέχεια από τον Ιανουάριο που θα συνεχιστούν τα επεισόδια θα είναι συγκλονιστική. Και σου έχουμε νέα.

Ο 'Αγγελος θα δραπετεύσει από τη φυλακή, αλλά θα βρεθεί ξαφνικά νεκρός. Με την Άννα δίπλα του να κρατά ένα όπλο! Η δικηγόρος οδηγείται στη φυλακή, ο εισαγγελέας Μαρκέτος είναι σε απόγνωση και προσπαθεί να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη. Γιατί περί πλεκτάνης πρόκειται. Αλλά δεν θα σου τα αποκαλύψουμε όλα, τώρα.

«Μη κλαις Πέτρο, είμαστε μαζί σου»

Δάκρυσε ο Λεβεντογιάννης, αλλά δάκρυσε και ο Πέτρος Λαγούτης, όταν τελικά έμαθε ότι η νεαρή κρατούμενη που είχε στο τμήμα και κόρη πρώην συντρόφου του είναι πραγματική του κόρη. Και όταν ειδικά ο Άγγελος τον απείλησε, ότι θα τα πει όλα, εκείνος λύγισε. Η σκηνή συμπαράστασης του Λεβεντογιάννη στον δακρυσμένο Λαγούτη, ήταν ένα ακόμη highlight, της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Ck_KxJ_uPd6

Και τα σχόλια του κοινού, επικά.

Το κοινό αναμένει τον Ιανουάριο, την επανεκκίνηση της σειράς. Και κατάλαβε γιατί ο Λεβεντογιάννης δεν φίλησε τελικά την Μάρθα. Με το γνωστό χιούμορ των Twitteαδων.

mundialpagidevmenoi.JPG

Ο Λεβεντογιάννης θύμωσε, το κοινό μαγεύτηκε και οι Παγιδευμένοι ετοιμάζονται για μία μεγάλη έκπληξη