«Αχ κύριε εισαγγελέα»: Ο Λεβεντογιάννης έδειξε άλλο ένα ταλέντο αλλά ο Λαγούτης έκανε το top σχόλιο

Μαρία Ροδίτη
«Αχ κύριε εισαγγελέα»: Ο Λεβεντογιάννης έδειξε άλλο ένα ταλέντο αλλά ο Λαγούτης έκανε το top σχόλιο

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δεν μένει λεπτό μακριά από τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, ούτε και στα παρασκήνια των Παγιδευμένων. Ο epic χορός του Πέτρου Λαγούτη και τα στοιχήματα- spoiler.

Λίγο το Μουντιάλ, λίγο οι γιορτές των Χριστουγέννων… και οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έμειναν για περισσότερο από έναν μήνα χωρίς Παγιδευμένους. Όχι για πολύ ακόμα, όμως. Γιατί τώρα η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε βράδυ στις 21.00 (και κάνει ξανά χαμό), ενώ από τις 16 Ιανουαρίου στις 22.00 θα επανέλθει με νέα επεισόδια. Και με συνταρακτικές εξελίξεις στις ζωές όλων, μα κυρίως στου γοητευτικού εισαγγελέα, Δημήτρη Μαρκέτου – ή αλλιώς Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που έχει τρελάνει τις fans στο Twitter- και της δικηγόρου, Άννας Ροδίτη, που την υποδύεται η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ.

Μέχρι τότε απολαμβάνουμε τους πρωταγωνιστές στο Instagram και σε epic στιγμές από τα γυρίσματα. Γιατί – αν μη τι άλλο- τα βίντεο που δημοσιεύονται στα social media από τα backstage είναι σκέτη απόλαυση. Μας δείχνουν μεν τη χημεία που υπάρχει και off camera ανάμεσα στους ηθοποιούς, μας αποκαλύπτουν όμως και… κρυφά ταλέντα -όπως αυτό που έχει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με το makeup-, αλλά και έμμεσα spoilers, μέσα από χορούς και τραγούδια.

«Μα δεν υπάρχει πουθενά ένας εισαγγελέας»; Το τρολάρισμα στον Λεβεντογιάννη και η επιστροφή του

Ο Λεβεντογιάννης makeup artist, το μοντέλο Μάρθα και ο Λαγούτης που βάζει στοιχήματα με τραγούδια και χορούς

To πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ένα από τα fan clubs της σειράς Παγιδευμένοι αποκαλύπτει το κρυφό ταλέντο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο μακιγιάζ. Όπως θα δεις παρακάτω, ο γοητευτικός και sexy εισαγγελέας βρίσκεται σε κάποιο καμαρίνι και κάνει μακιγιάζ στο μοντέλο του, τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, βάζοντάς της σκιά στα μάτια. Και το τρολάρισμα… από τον έναν στον άλλο δεν έχει σταματημό. Το μαρτυρούν, άλλωστε, οι εκφράσεις του προσώπου τους.

https://www.instagram.com/p/Cmed2u6IKCg

Και το makeup διά χειρός Λεβεντογιάννη συνεχίζεται. Γιατί μετά ο ηθοποιός πιάνει την πούδρα και συνεχίζει το έργο του, την ανάδειξη του ταλέντου του. Όσο για τη Μάρθα; Είναι έτοιμη να λιώσει στα γέλια. Αμέσως μετά, βέβαια, πετάει δυνατά τα παπούτσια της στο πάτωμα, δείχνοντας προφανώς πώς αντιδρά η Άννα όταν έχει νεύρα στους Παγιδευμένους.

Last but not least, ο αγαπημένος αστυνόμος του Twitter, ο Ανδρέας, τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός είναι ήρεμη δύναμη και όταν έχει τα κέφια του τα δίνει όλα. Και σε αυτό το βίντεο τα έδωσε όλα στο τραγούδι και στον χορό, δίνοντας και ένα έμμεσο spoiler για το ειδύλλιο Άννας-Δημήτρη. «Στοιχηματίζω, θα γυρίσεις, στη δικιά μου αγκαλιά, στοιχηματίζω θα ζητήσεις τα δικά μου τα φιλιά», τραγουδά ο ηθοποιός μαζί με συνεργάτιδα της σειράς, αφήνοντας έτσι μια υπόνοια ότι η δυναμική δικηγόρος και ο hot εισαγγελέας θα είναι μαζί στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων.

https://www.instagram.com/p/CmPK_rlIW3S

Βασικά, όχι απλά θα είναι μαζί, αλλά ο Δημήτρης θα ντυθεί γαμπρός με νυφούλα την Άννα στο πλευρό του. Και αυτήν τη φορά θα είναι αληθινός ο γάμος τους, όχι fake για τις ανάγκες κάποιας υπόθεσης (διάβασε εδώ περισσότερα).

Χαμός στο Twitter με τους Παγιδευμένους και στις επαναλήψεις

Μέχρι να δούμε αυτές τις εικόνες του γάμου των δύο πρωταγωνιστών στις οθόνες μας, βλέπουμε Παγιδευμένους σε επανάληψη αυτές τις μέρες. Και τους βλέπουμε με αγωνία ξανά. Γιατί ακόμη κι αν έχεις δει μια φορά τα επεισόδια, μπορείς να τα δεις πάλι πολύ ευχάριστα. Με την ίδια λαχτάρα και προσμονή.

Ας μη λέμε ψέματα. Εκτός από τις εξελίξεις, την ωραία πλοκή και τις υποκριτικές ικανότητες του cast, παίζει τον ρόλο του και ο αγέρωχος και hot Μιχάλης Λεβεντογιάννης, με τα κοστούμια που φοράει και τον τρόπο που περπατά και περιφέρεται στους διαδρόμους της αστυνομίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε και οι fans που έχουν κάνει ξανά τη σειρά trend στο Twitter.