Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
INTIME NEWS

Η εμφάνιση της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, έχει αλλάξει τελείως τον τελευταίο χρόνο.

Στις 29 Ιανουαρίου 2023, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Πισπιρίγκου, κατηγορείται για την δολοφονία της Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού στις 11 Απριλίου 2021 ενώ στο δικασρήριο σήμερα βρέθηκε τόσο η μητέρα και η αδερφή της, όσο και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο πλήρως αλλαγμένη τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εικόνα και όλοι παρατήρησαν τόσο την αλλαγή στη σιλουέτα όσο και τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της 34χρονης.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο στη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό look στα μαλλιά. Από το πολύ ανοιχτό ξανθό με τη σκούρα ρίζα, η 34χρονη πλέον έχει ombre που ξεκινά με ανοιχτό καστανοκόκκινο στη ρίζα ως τη μέση των μαλλιών και καταλήγει σε πολύ ανοιχτό ξανθό- σχεδόν πλατινέ- στις άκρες.

Αρνήθηκε την αναβολή το δικαστήριο:

«Έχω παραδώσει από την Πέμπτη δικόγραφο με δίκες στις οποίες μετέχω με 18μηνα και άλλα ζητήματα, όπως παραγραφές. Σήμερα έχω δίκη στο ΜΟΕ και στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και στο ΜΟΔ. Αύριο έχω δίκη στη Σύρο, την Τετάρτη απολογείται η κυρία κατηγορουμένη για την άλλη υπόθεση... Τριάντα πέντε μικτά ορκωτά έχω μέχρι τον Απρίλιο. Έχω όμως και ζητήματα υγείας με θεραπείες μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου...

Δεν υπάρχει θέμα 18μηνου, ούτε θα προβάλουμε αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Παράλληλα, βαίνει προς ολοκλήρωση η ανάκριση για τα άλλα δύο παιδιά. Υπάρχει ο κίνδυνος να διεξάγεται αυτή η δίκη και να εκκινήσει άλλη δίκη ή να συγκροτηθεί άλλο μικτό ορκωτό και να υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις. Ζητώ να αναβληθεί η υπόθεση σε ρητή δικάσιμο μετά τον Απρίλιο», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας αλλά η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που εξετάζει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου απέρριψε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο».

Πισπιρίγκου και βασίλισσα Ελισάβετ στα πρόσωπα της Google για την Ελλάδα το 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου, το πρόσωπο το 2022 για την Google στην Ελλάδα

ÕÐÏÈÅÓÇ ÔÑÉÙÍ ÍÅÊÑÙÍ ÐÁÉÄÉÙÍ ÓÔÇ ÐÁÔÑÁ <br><br> ÌÅÔÁÃÙÃÇ ÔÇÓ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇÓ ÐÁÉÄÏÊÔÏÍÏÕ ÑÏÕËÁÓ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ ÁÈÇÍÙÍ

Oι αναζητήσεις για το έτος 2022, στην Google τόσο στη χώρα μας όσο και παγκόσμια, αποκάλυψαν τα πρόσωπα, τα πράγματα, όσα αναζητήσαμε – κοινώς γκουγκλάραμε φέτος πιο πολύ.

Στη χώρα μας, το δράμα με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η μητέρα των άτυχων παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, οι κατηγορίες εις βάρος της, το δικαστικό δράμα που συνεχίζεται και όσα πάγωσαν το Πανελλήνιο, έκαναν τη Ρούλα Πισπιρίγκου πρώτο trend στη Google.

ÌÅÔÁÃÙÃÇ ÔÇÓ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇÓ ÐÁÉÄÏÊÔÏÍÏÕ ÓÔÏÍ ÁÍÁÊÑÉÔÇ ÁÈÇÍÙÍ <br><br>

Αγνώριστος και ο Μάνος Δασκαλάκης

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε, λίγο πριν το τέλος του 2022, την αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει το pelop.gr. Ο 31χρονος εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα. Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

ÄÉÊÇ ÓÔÏ ÌÏÄ ÃÉÁ ÔÇ ÄÏËÏÖÏÍÉÁ ÊÁÉ ÁÐÏÐÅÉÑÁ ÁÍÈÑÙÐÏÊÔÏÍÉÁÓ ÔÇÓ ÅÍÍÉÁ×ÑÏÍÇÓ ÔÆÙÑÔÆÉÍÁÓ ÌÅ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇ ÔÇ ÌÇÔÅÑÁ ÔÇÓ ÑÏÕËÁ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ <br><br ÌÁÍÏÓ ÄÁÓÊÁËÁÊÇÓ
ÄÉÊÇ ÓÔÏ ÌÏÄ ÃÉÁ ÔÇ ÄÏËÏÖÏÍÉÁ ÊÁÉ ÁÐÏÐÅÉÑÁ ÁÍÈÑÙÐÏÊÔÏÍÉÁÓ ÔÇÓ ÅÍÍÉÁ×ÑÏÍÇÓ ÔÆÙÑÔÆÉÍÁÓ ÌÅ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÌÅÍÇ ÔÇ ÌÇÔÅÑÁ ÔÇÓ ÑÏÕËÁ ÐÉÓÐÉÑÉÃÊÏÕ <br><br ÌÁÍÏÓ ÄÁÓÊÁËÁÊÇÓ