Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση λίγο πριν τον γάμο με ένα video στο TikTok

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση λίγο πριν τον γάμο με ένα video στο TikTok

H 32χρονη ανυπομονεί να ντυθεί νύφη και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον Νικήτα Νομικό. Όλες οι φορές που πόζαραν μαζί στα social media. 

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, αφού σε λιγότερο από 4 μήνες θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προετοιμασίες του γάμου με στόχο να είναι όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκαν για την πιο σημαντική ημέρα της κοινής τους πορείας.

Οι νέες λεπτομέρειες του γάμου τους

Η Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την γαμήλια τελετή.

«Παντρεύομαι 27 Μαϊου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δε θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν ένα χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».

Για την πρόταση γάμου το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια ανέφερε: «Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

https://www.instagram.com/p/ChPqRnqKoE8

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την καταγωγή της και τη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού

Η τρυφερή αφιέρωση και τα παθιασμένα φιλιά

Πριν λίγες ώρες η 32χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο με τον μέλλοντα σύζυγό της στο TikTok από την επίσκεψή τους στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το ερωτευμένο ζευγάρι φιλήθηκε παθιασμένα στην κάμερα την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία του «Τελικά».

«Ανυπομονώ να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Άννα Πρέλεβιτς.

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Την Παρασκευή (11/11) η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά πιο ευδιάθετη από ποτέ.

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

Η αποκάλυψη για το σχέδιο του νυφικού

Το μοντέλο έκανε πριν λίγο καιρό ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της. Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

nyfiko_prelevic.jpg

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα stories μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic