Στην πρεμιέρα του Survivor All Star, η κίνηση της Όλγας Ντάλλα φούντωσε τις φήμες για τον Βασάλο

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star, η κίνηση της Όλγας Ντάλλα φούντωσε τις φήμες για τον Βασάλο

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι στον Άγιο Δομίνικο και να διεκδικεί τον τίτλο του Survivor, όμως στην Ελλάδα η Όλγα Ντάλλα έκανε τους followers της να απορούν για το ξαφνικό ενδιαφέρον που έδειξε για το ριάλιτι επιβίωσης.

To Survivor All Star έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε περίεργο κλίμα, μιας και ο σταθμός αναγκάστηκε να διακόψει το ριάλιτι επιβίωσης αρκετές φορές εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στη Βραζιλία.

Παρ΄όλα αυτά, οι σκληροπυρηνικοί fans του ριάλιτι είδαν πως παράξενο ήταν το κλίμα και στον Άγιο Δομίνικο το Survivor All Star που ξεκίνησε για πρώτη φορά με πάρτι, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες σεζόν και με τους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι με παγιέτες και σμόκιν.

Με παγιέτες οι πρεμιέρα

Το μοίρασμα των ομάδων με τα τρία ζευγάρια χωρισμένα σε άλλες ομάδες ήταν αναμενόμενο. Αναμενόμενη δεν ήταν βέβαια η χαρά που έδειξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την εξέλιξη αυτή, μιας και τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, έδειξαν την απογοήτευσή τους. Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε πως για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια θα κοιμηθεί μακριά από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έκρυψε την αντίδρασή της για τον χωρισμό από τον Σπύρο Μαρτίκα.

https://www.instagram.com/p/CnLBSB4Jcr1

Χώρια τα ζευγάρια

Οι Διάσημοι θα είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές θα είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Υποψήφιος ο Κονδυλάτος

Παρά τη σκληρή μάχη πόντο με πόντο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με τον τελευταίο πόντο του Στέλιου Χανταμπάκη και όπως τα spoilers ήθελαν, ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και φυσικά δεν έκρυψε την αντίδρασή του με το αποτέλεσμα:

«Δεν είναι νίκη που θα χαιρόμουν, οι δυναμικές ήταν δυσανάλογες. Απογοητεύτηκα από την αντίπαλη ομάδα από την οποία δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλο φόβο...

Είναι σεβαστή η απόφαση των συμπαικτών μου. Ήρθαν κάποια μέλη να μου πουν τι θα κάνουν. Προτιμώ οι εξομολογήσεις να μη γίνονται», είπε ο Περικλής που δεν ήταν χαρούμενος ούτε με τα ματσαρίσματα που έγιναν στον αγώνα, ούτε με το γεγονός πως ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του.

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα με νοσταλγία για τον Ντάνο και με απογοήτευση για τους παίκτες

Η Όλγα Ντάλλα έγινε fan του Survivor

Κι ενώ όλα τα παραπάνω έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα είχαμε μπόλικους celebs που συντονίστηκαν στην τηλεόραση για να δουν την πρεμιερα του Survivor. Μία ήταν πάντως η τηλεθεάτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Πάνος Καλλίδης παρακολούθησε την πρεμιέρα του All Star με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

panos.JPG

Η Λάουρα Νάργες έκανε reunion του Survivor 2017 με τον Bo και τη Σόφη Πασχάλη και την Σάρα Εσκενάζι.

lauranarjes_3011461727671667538.jpg

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η αγαπημένη του Ηλία Μπόγδανου, παρότι ταξιδεύει στο εξωτερικό, δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα story στον αγαπημένο της που ρίχτηκε ξανά στη μάχη της επιβίωσης.

alexandra.JPG

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφτιαξε δυνατή εξέδρα στήριξης του Στάθη Σχίζα μαζί με παλαιούς παίκτες του Survivor όπως η Ελευθερία Ελευθερίου.

panagiotarou2.JPG

Πάντως, το δικό της έμμεσο μήνυμα έστειλε και η πάλαι ποτέ φιναλίστ του GNTM, Όλγα Ντάλλα, η οποία έγινε ξαφνικά fan του Survivor και δη του Survivor All Star.

H Ντάλλα που φέρεται να έχει περάσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του παίκτη στον Βόλο προτού φύγει εκείνος για τον Άγιο Δομίνικο, συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ και έκανε και Poll.

olga_ntalla_3011378237846743135.jpg

Η Όλγα πήρε πίτσα diavola (τυχαία άραγε η επιλογή) και ρώτησε τους fans της αν θα βλέπουν All Star Survivor (μαζί της);

Μία φωτογραφία και αρκετές συμπτώσεις για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Όλγας Ντάλλα

To story

Οι δυό τους βρέθηκαν σε γνωστό bar του Βόλου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επίσημη σελίδα του οποίου στο Facebook, υπάρχει και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Η Όλγα κοιτά στα μάτια τον Κωνσταντίνο, αλλά τίποτε άλλο από αυτή την φωτογραφία δεν μας δίνει ένα στοιχείο για το αν είναι φίλοι, αν βρέθηκαν τυχαία να διασκεδάζουν μαζί ή αν μιλάμε για ένα νέο ειδύλλιο.

vasalos_ntalla.jpg

Μπορεί απλά να ήταν μία σύμπτωση. Κανείς από τους δύο δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό στα προφίλ του στα social media και το μπαρ έχει ήδη διαγράψει τη φωτογραφία.

O Γιώργος Λιανός πάντως, όταν χωρίστηκαν τα ζευγάρια, είπε έξυπνα σε Βασάλο- Βαλαβάνη: