Η Δούκισσα Νομικού αναπολεί τα παιδικά της χρόνια με μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Η Δούκισσα Νομικού αναπολεί τα παιδικά της χρόνια με μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Η 36χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της και μερικές σπάνιες λήψεις.

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γονείς αλλά και τον αδελφό της, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη που τρέφει για εκείνους.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram επισκέπτεται συχνά το πατρικό της με τα παιδιά της και απολαμβάνει στο έπακρο την περιποίηση της μαμάς Ούρσουλας. Από τότε που έγινε μητέρα, η «Dutchess» είναι εμφανώς πιο ευαισθητοποιημένη και εκφράζει ολοένα και περισσότερο την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που την μεγάλωσαν.

Η Δούκισσα Νομικού δείχνει το νέο της κούρεμα στο δωμάτιο-ντουλάπα που θα ήθελες στο σπίτι σου

H #throwback φωτογραφία της Δούκισσας και η ομοιότητα με την κόρη της

Πριν λίγες ώρες η 36χρονη αναπόλησε τα παιδικά της χρόνια και δημοσίευσε 2 πολύ γλυκές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Δούκισσα σε παιδική ηλικία ενώ το δεύτερο στιγμιότυπο είναι μια σπάνια λήψη της κόρης της, Αναστασίας Θεοδωρίδη.

H κόρη της παρουσιάστριας θυμίζει αρκετά την Δούκισσα σε παιδική ηλικία, όπου πόζαρε στον φακό με κοτσίδες και χρωματιστά λαστιχάκια μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CnPvYi1rMEI

«10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει. Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου.

Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο, τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί.

Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω. Καλό βράδυ παιδιά», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Το σχόλιο της Άννας Πρέλεβιτς

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας συγκέντρωσε αρκετά υποστηρικτικά σχόλια, με τους χρήστες να τονίζουν πόσο αυθεντική και ευαίσθητη είναι. Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε αυτό της Άννας Πρέλεβιτς, η οποία είναι ζευγάρι με τον αδελφό της Δούκισσας, Νικήτα Νομικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαϊου.

sxolio.jpg

Πρέλεβιτς και Νομικού διατηρούν πολύ καλή σχέση και η Δούκισσα έχει εκφράσει δημόσια τη χαρά της για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού.

prelevic_doukisa.jpg

«Με την Δούκισσα Νομικού είστε αγαπημένες;», ρώτησε ένας follower την Άννα Πρέλεβιτς πριν λίγους μήνες σε Q&A και εκείνη απάντησε θετικά.

Όλες οι φορές που η Δούκισσα Νομικού μίλησε για την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια

Τον περασμένο Απρίλιο η γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την μητέρα της γράφοντας χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CcdfdvevKHi

«Μαμά μου, Χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο. Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους. Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου❤️ Η κόρη σου χχ».

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με τη μαμά και τη γιαγιά της, στην ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία.

«3 γενιές ❤️ Καλό μήνα από εμάς», είχε γράψει η 36χρονη.

https://www.instagram.com/p/CTRquBRjw_O

Τον Αύγουστο του 2022 ο Νίκος Νομικός έγινε 69 ετών και δέχθηκε της πιο τρυφερές ευχές από την κόρη του. Η Δούκισσα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της και έγραψε:

«Χθες είχε γενέθλια ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάκας μου. Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Σε αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω».

nomikou_mpampas.jpg

Πηγή κεντρικής: Dutchesss_