Η Δούκισσα Νομικού δείχνει το νέο της κούρεμα στο δωμάτιο-ντουλάπα που θα ήθελες στο σπίτι σου

Η Δούκισσα Νομικού δείχνει το νέο της κούρεμα στο δωμάτιο-ντουλάπα που θα ήθελες στο σπίτι σου

Η 36χρονη έκανε μια ορατή αλλαγή στην εμφάνισή της δείχνοντάς μας τον αξιοζήλευτο χώρο που στεγάζει την γκαρνταρόμπα της.

Η Δούκισσα Νομικού έχει καθημερινή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο Instagram και δημοσιεύει στο προφίλ της στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Όπως η ίδια έγραψε πρόσφατα, το 2023 αποφάσισε να μη συμμετέχει στο κυνήγι των likes που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 36χρονη τόνισε πως θα δημοσιεύει στο προφίλ της αυθόρμητο και αυθεντικό περιεχόμενο από τη ζωή της, ακόμη και αν δεν τηρεί τις προϋποθέσεις για ένα αψεγάδιαστο προφίλ δημοσίου προσώπου.

H Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά Instagram-stories μέσα από το σπίτι της, δείχνοντάς μας το νέο της look. Η Δούκισσα κουρεύτηκε, αποκτώντας ένα μεσαίου μήκους κούρεμα που της ταιριάζει αρκετά.

1673269869390-889854470-DOUKISA_kourema2.jpg

Το συγκεκριμένο hairstyle αποτελεί πρόταση για να ανανεωθείς, χωρίς να τολμήσεις κάποια δραματική αλλαγή. Η λήψη της 36χρονης μας αποκάλυψε το αξιοζήλευτο δωμάτιο-γκαρνταρόμπα όπου στεγάζονται τα αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Δούκισσας Νομικού.

Έβαλε η Δούκισσα Νομικού φωτογραφία από τις Μαλδίβες και ξεκίνησαν τα σχόλια περί πλούτου

doukissa_kourema1.jpg

«Καλή εβδομάδα. Καλή νέα σχολική χρονιά», έγραψε η εστεμμένη ποστάροντας μια ακόμη selfie φωτογραφία της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού μαγνητίζει τον φακό και μας εμπνέει να προβάλλουμε την φυσική μας ομορφιά.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Δούκισσας Νομικού στα Βόρεια προάστια

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά (Σάββα και Αναστασία) να κάνουν καθημερινά ωραιότερη τη ζωή τους.

https://www.instagram.com/p/CbiRbJLvblF

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς. Το διώροφο σπίτι τους διαθέτει έναν μεγάλο, καταπράσινο κήπο στον οποίο παίζουν τα παιδιά και τα κατοικίδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CgJqfWoLRmU

Η 36χρονη έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σπίτι κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η minimal αισθητική επικρατεί και το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο να συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά στον χώρο.

Μέσα από τα stories και τα post της η παρουσιάστρια μας έχει αποκαλύψει μερικές από τις πιο αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι όπως είναι το καθιστικό, ο κήπος και φυσικά τα δωμάτια των παιδιών της τα οποία είναι βαμμένα σε αποχρώσεις του λευκού και του γκρι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_