«Το μικρό θαυματάκι μας»: Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη φωτογραφία με το μωρό της «φωνάζει» ευτυχία

«Το μικρό θαυματάκι μας»: Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη φωτογραφία με το μωρό της «φωνάζει» ευτυχία

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο. Τα συγκινητικά λόγια για το μωρό της και τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και της Δούκισσας Νομικού.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer έγινε μαμά για πρώτη φορά την Τρίτη (10/1) φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μαμά και μωρό είναι καλά στην υγεία τους και η 29χρονη Ιωάννα μόλις ανέβασε το πρώτο post μέσα από το μαιευτήριο κι έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μήνυμά της στα social media για τη στάση των δημοσιογράφων

Το συγκινητικό post με το μωρό στην αγκαλιά της

«Το μικρό θαυματάκι μας... Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CnRxLV6IwAD

Όπως βλέπεις, η Ιωάννα ποζάρει με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα χείλη της, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου. Τα σχόλια και τα likes έχουν πάρει «φωτιά» με τους fans της influencer να σχολιάζουν πόσο γλυκιά είναι η εικόνα. Πολλοί είναι, μάλιστα, εκείνοι που έχουν κάνει χιούμορ με τα πολλά μαλλάκια του μικρού λέγοντας ότι... θέλει κούρεμα, ενώ από τις πρώτες celebrities που σχολίασαν ήταν η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα, μάλιστα, είχε σχολιάσει το πρωί στην εκπομπή της ότι καλούσε την Ιωάννα και τον Δημήτρη, χωρίς απάντηση, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν ήθελε να της κάνουν δήλωση, αλλά πληροφορίες για το πού να στείλει λουλούδια στη νέα μανούλα. Τελικά, όπως φαίνεται, ευχήθηκε στο ζευγάρι μέσω Instagram.

Το τρυφερό μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου του

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου του, το μεσημέρι της Τρίτης (10/1), ο πανευτυχής μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου, πόσταρε μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μέσα από το μαιευτήριο στην οποία τη βλέπουμε να θηλάζει στοργικά το μωρό τους. Η 29χρονη δείχνει τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη, με τη συγκεκριμένη άφιλτρη λήψη να αποτελεί μία από τις ωραιότερες (αν όχι την ωραιότερη) φωτογραφία της μέχρι και σήμερα.

touni1.jpg

Το γνωστό μοντέλο έγραψε εμφανώς συγκινημένος στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω...και τη δικιά μου όσο δεν πάει! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ».