Μετά το extreme makeover της η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έκανε reunion με τον Τζοβάνι του MasterChef

Μετά το extreme makeover της η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έκανε reunion με τον Τζοβάνι του MasterChef

Η νικήτρια του MasterChef 5 έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί.

Τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στο MasterChef 5 για τις ατάκες της που γίνονταν σε χρόνο dt viral, για την αυθεντικότητά της και για το χιούμορ της. Το οποίο συνεχίζει να μας χαρίζει απλόχερα, ακόμα και ενάμιση χρόνο μετά τη νίκη της.

Βλέπεις, η Μαργαρίτα μπορεί να πήρε το έπαθλο του reality μαγειρικής πριν αρκετό καιρό, όμως εξακολουθεί να πραγματοποιεί πού και πού εμφανίσεις στην τηλεόραση. Όπως αυτή που έκανε χθες (11/1) στο Breakfast@Star αποκαλύπτοντας συγχρόνως το νέο της look. Το… extreme makeover της, για την ακρίβεια.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

https://www.instagram.com/p/CnM2iL0PnCB

Η αγαπημένη του κοινού Μαργαρίτα Νικολαΐδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου μαγειρεύει, αλλά και σε guest εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, με εντελώς διαφορετικό look από ό,τι την είχαμε συνηθίσει. Θυμάσαι τα σκούρα καστανά με λίγες ξανθές ανταύγειες, μεσαίου μήκους μαλλιά της; Ε, ξέχνα τα!

Η MasterChef, μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με μαλλιά μεσαίου μήκους μεν, αλλά βαμμένα ροζ με σκούρα ρίζα. Χθες, όμως, 11 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε στο πρωινό του STAR με καρέ κούρεμα που φτάνει κάτω από το πηγούνι και είναι αρκετά φρέσκο, αλλά και άλλο χρώμα στα μαλλιά. Ειδικότερα, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα σε μια χάλκινη απόχρωση, καλωσορίζοντας το 2023 με μια ακόμα πιο μεγάλη αλλαγή.

margarita.JPG

Ίσως να ήθελε αυτήν την αλλαγή και για το comeback της στο νέο MasterChef, όπου και θα εμφανιστεί ως guest κριτής. Ποιος ξέρει;

makeover_margarita.jpg

Το reunion με τον Τζοβάνι του MasterChef

Το βράδυ της Τετάρτης (11/1) και μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη βγήκε για… τσάρκα στην Αθήνα με την Ασπασία, την αδερφή του αρραβωνιαστικού της Χρήστου. Και συγκεκριμένα επισκέφθηκε το εστιατόριο του αγαπημένου της φίλου από το MasterChef, Τζοβάνι, στο Κουκάκι.

https://www.instagram.com/p/CnSOT0IKjSn

Τον απαθανάτισε, μάλιστα, όπως μπορείς να δεις, εν… δράσει. Την ώρα που μαγείρευε στην κουζίνα του εστιατορίου του.

tzovani.jpg