«Είναι άδικο»: Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη προκαλεί αλλά δεν θέλει τελικά να μιλά για τον Χρήστο Μάστορα

«Είναι άδικο»: Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη προκαλεί αλλά δεν θέλει τελικά να μιλά για τον Χρήστο Μάστορα

Το ξέσπασμά της για τις ερωτήσεις δημοσιογράφου αλλά και η κόντρα της Γαρυφαλλιάς με την Κατερίνα Καινούργιου. 

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, το κορίτσι του GNTM και όπως φημολογείται και κορίτσι του Χρήστου Μάστορα μπορεί με κάθε τρόπο να μας «φωτογραφίζει» την σχέση της με τον τραγουδιστή, αλλά δεν θέλει να μιλά για εκείνον.

Προτιμά να μιλά για το γυναικείο επιχειρείν, να σπάσει τα στερεότυπα και να μην προσδιορίζεται από την φήμη του συντρόφου της. Και μέσα από την μικρή κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου και την θυμωμένη απάντησή της, «πρόδωσε» από μόνη της, την σχέση της. Σε ένα story το οποίο έσβησε λίγα λεπτά αργότερα.

«Ο Χρήστος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»

Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία που ανέβασε ως story η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη και ένα πλάνο της να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και να φαίνεται στην άκρη ένα αντρικό χέρι. Του Χρήστου προφανώς; Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία πέτυχε τυχαία την Γαρυφαλλιά στον δρόμο και την κυνήγησε στα φανάρια (αν είναι δυνατόν) την ρώτησε για αυτή την φωτογραφία και για την σχέση.

Με την ίδια να απαντά: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ο Χρήστος. Δεν έχω πει ποτέ για εκείνον αλήθεια. Είμαι φαν και πηγαίνω στο μαγαζί. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο».

Αυτή η μη απάντηση της, έφερε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου. Γενικά στην Κατερίνα δεν αρέσει να μην μιλάνε στην κάμερα της εκπομπής της: «Ο Χρήστος Μάστορας είναι ευγενικός και πάντα απαντά με χιούμορ. Οπότε αν τον σταματούσαν δεν θα έτρεχε με το κινητό και δεν θα μιλούσε έτσι όπως μίλησε η Γαρυφαλλιά στην δημοσιογράφο. Δεν θα ήταν έτσι. Αν δεν θέλεις να πεις, μην πας στον μαγαζί του, μην ανεβάζεις φωτογραφία με ένα αντρικό χέρι».

Η Γαρυφαλλιά από την άλλη πλευρά είχε μία διαφορετική άποψη - προσέγγιση. Γιατί θέλει να την ρωτάνε μόνο για τα επαγγελματικά της και το επιχειρείν (υπερβολικός ο χαρακτηρισμός για μία influencer) και όχι για τα προσωπικά της.

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη πήγε στην πρεμιέρα του Χρήστου Μάστορα και τα stories μιλούν μόνα τους

Όμως στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει κάτι που δεν χρειαζόταν πια και τόσο μεγάλη ανάλυση, είναι σαν να παραδέχτηκε πως είναι ο Χρήστος ο σύντροφός της με μία της φράση: «Να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της».

kalifoni_sxoliogiakainourgiou.jpg

Και στο κείμενο της προσπαθεί να σπάσει τα στερεότυπα γιατί δεν θέλει είναι προφανώς η κυρία του κυρίου: «Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μία γυναίκα που προσπαθεί και καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με στερεοτυπικές ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένους πετυχημένου συντρόφου της. Αυτά τα πρότυπα θέλετε να προωθήσουμε»; λέει ανάμεσα στα άλλα στο story της.

Το οποίο ωστόσο το έσβησε λίγα λεπτά αργότερα!

https://www.instagram.com/p/Cj5NNses_5g

Από ότι καταλαβαίνουμε όμως με αυτή την τακτική που ακολουθεί, είναι πως εκείνη πολύ θα ήθελε να παραδεχτεί δημόσια τη σχέση της, αλλά προφανώς δεν θέλει η άλλη πλευρά. Γιατί κάποιοι άλλοι celebrities έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως αν θέλουν να κρύψουν την προσωπική τους ζωή, μπορεί να το κάνουν με μεγάλη άνεση.

Επίσης αν δεν θέλεις να σχολιάζουν την προσωπική σου ζωή, μη δίνεις αφορμές. Μη βάζεις story, μην προκαλείς γρίφους για να προκαλέσεις ερωτήσεις.

Αν όμως όντως υπάρχει σχέση, ας το παραδεχτεί. Και ίσως τότε οι δημοσιογράφοι να την αφήσουν ήσυχη χωρίς να την κυνηγούν.