O τράπερ Trannos είναι mama's boy και το απέδειξε στη νυχτερινή έξοδο με τη μαμά του

O τράπερ Trannos είναι mama's boy και το απέδειξε στη νυχτερινή έξοδο με τη μαμά του

Ο 22χρονος trapper Τrannos επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό κέντρο και πόζαρε στην αγκαλιά της γοητευτικής μητέρας του.

Ο Trannos είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς trappers της γενιάς του, με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Ο 22χρονος τράπερ έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του όπως το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Εγώ και εσύ», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και έγινε viral.

O νεαρός καλλιτέχνης έχει απασχολήσει έντονα τον Τύπο στο παρελθόν λόγω της «άτακτης» ζωής του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Trannos ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενώ την ίδια χρονιά συλλήφθηκε 2 φορές για οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ο τράπερ Trannos πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα

Trannos: Η νυχτερινή έξοδος με τη μαμά του και οι υπέροχες φωτογραφίες

Πριν λίγα 24ωρα η μητέρα του τράπερ είχε τα γενέθλιά της και ο γνωστός καλλιτέχνης θέλησε να τα γιορτάσει μαζί της.

Ο 22χρονος και η μαμά του επισκέφθηκαν γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Σάκης Αρσενίου και δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την έξοδό τους στο Ιnstagram.

«Κάθε μέρα δουλεύω, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, τα λόγια, να είναι και πιασάρικα, είναι 12 με 14 τουλάχιστον ώρες την ημέρα στο στούντιο. Αν κάθομαι και παρτάρω για το κομμάτι μου που έγινε hit, κάποιος άλλος θα δουλεύει πολύ σκληρά για να με περάσει. Κοιτάω να μη γράφω βρισιές όσο μπορώ, για να παίζουν τα τραγούδια μου στο ράδιο.

Τι έχει πει ο Trannos για τη μαμά του

«Τη μαμά μου την είχα τρομάξει λίγο στην εφηβεία. Γουστάρει, θέλει να βλέπει από πριν το video clip. Μου λέει για τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram. Έχω και έναν αδερφό, έχει δυο παιδιά. Μόνο εμένα ακούει. Τα ανίψια μου είναι κοριτσάκια, δυο χρονών», είχε αποκαλύψει ο τράπερ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μαμά και γιος απόλαυσαν το πρόγραμμα και δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Το πραγματικό του όνομα, η δύσκολη εφηβεία και η μαμά του

Σχετικά με το πώς διάλεξε το όνομά του, (το βαφτιστικό του είναι Πέτρος) ο trapper είχε δηλώσει στο The 2Night Show:

«Είναι μεγάλη ιστορία, με τα φιλαράκια μου βγάλαμε το Trannos, με λέγανε όλοι έτσι και δεν το πολυσκέφτηκα ποτέ να πω την αλήθεια. Πάνω στη μ*****α μας το βγάλαμε και το κράτησα από το μεγάλος και τρανός. Δεν είπα ότι θα γίνω μεγάλος καλλιτέχνης για να σκεφτώ και ένα άλλο όνομα. Από το μεγάλος και τρανός, κρατήσαμε μόνο το δεύτερο και το έχω κάνει Trannos για να ξεχωρίζει».

Ο γνωστός τράπερ τόνισε πως η μουσική δίνει νόημα στη ζωή του αναφέροντας: «Στην εφηβεία μου ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά, ούτε στο σχολείο ούτε για δουλειά. Ήθελα να τραγουδάω. Η μουσική με ηρέμησε, βρήκα ένα νόημα στην ζωή μου. Βρήκα να κάνω κάτι που αγαπάω και να συντηρούμαι οικονομικά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο».

Πηγή κεντρικής: NDP