Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαρτύρησε το όνομα του γιου του αλλά μήπως θα έχουμε γάμο και βάφτιση μαζί;

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαρτύρησε το όνομα του γιου του αλλά μήπως θα έχουμε γάμο και βάφτιση μαζί;

Το ιδιαίτερο όνομα που θα έχει ο Κουτσόπουλος junior. Ο κριτής του MasterChef ετοιμάζεται για την βάφτιση του γιου του, αλλά αυτή θα αργήσει ακόμη και αιτία είναι ο τηλεοπτικός διαγωνισμός. 

Ο κριτής του MasterChef και γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μας αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Τόσο για την γνωριμία του με την σύντροφο και μητέρα του γιου του, όσο και για το παιδί που τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Πότε θα γίνει η βάφτιση του junior αλλά και ο γάμος τους;

Η γνωριμία με την Χρύσα μέσω social media και το όνομα αυτού Κίμωνας

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μία μέρα πριν την πρεμιέρα του MasterChef ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται». Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, για αυτό και η παρουσιάστρια τον προσφώνησε ως τον ακριβοθώρητο κριτή.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf

Αν και ο κριτής και σεφ δεν μιλάει επίσης συχνά για την γνωριμία του με την Χρύσα, πήρε αυτή τη φορά μία αφορμή από κάτι που είπε η Ναταλία και αποκάλυψε πως με την ηθοποιό γνωρίστηκαν μέσω των social media, ιντερνετικά όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με αυτό τον βαρετό παραδοσιακό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Λέω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνουν τα πράγματα σήμερα».

Μπορεί να μην θυμόταν τι έλεγαν τα πρώτα τους μηνύματα αλλά ο θείος Λεωνίδας παραδέχτηκε πως η περίοδος της καραντίνας, κατά την οποία έμεναν μαζί τους έδεσε ως ζευγάρι: «Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε».

Κάπως έτσι αυτά τα δύο τελευταία χρόνια πήραν και αποφάσεις για την κοινή τους ζωή και έτσι προέκυψε το μικρό τους θαύμα, το «κουτάβι» τους όπως λέει ο Κουτσόπουλος τον γιο τους, ο οποίος συμπτωματικά σήμερα, έκλεισε τους 4 μήνες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφήθηκε με τον γιο του για πρώτη φορά και τα likes έπεσαν «βροχή»

Την στιγμή που παραδοσιακά είχαμε την στιγμή των δώρων που δίνει η Ναταλία στους καλεσμένους της, ο κριτής έκανε μία αυθόρμητη αποκάλυψη που κανείς δεν πήρε είδηση. Η παρουσιάστρια του έδωσε ως πρώτο δώρο, ένα ξύλο κοπής που έγραφε: «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου». Και ο Κουτσόπουλος αυθόρμητα αποκάλυψε: «Α, τώρα είδα τι γράφει. Πολύ ωραίο δώρο, αυτό το δώρο θα το δώσω στον Κίμωνα», δίνοντάς μας έτσι το όνομα που θα ακουστεί στην βάφτιση.

Το ζευγάρι το οποίο δεν μας έχει αποκαλύψει αν πριν την γέννηση του παιδιού τους είχαν κάνει και πολιτικό γάμο ως είθισται, ετοιμάζει την βάφτιση του μικρού για τις αρχές του καλοκαιριού. Θα πρέπει να έχει τελειώσει πρώτα το MasterChef για να είναι απαλλαγμένος από πολλές υποχρεώσεις o σεφ μας. Μην εκπλαγείς αν γίνει στην Αντίπαρο, όπου έχει το εστιατόριό του και είναι το νησί που πηγαίνουν τα τελευταία καλοκαίρια μαζί με την Χρύσα. Θα είναι ιδανικό το νησιώτικο τοπία και για τα δύο μυστήρια.

Κάποιοι λένε πως εκτός από βάφτιση θα έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο τους, αυτό το καλοκαίρι για να επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο η ευτυχία τους.

Λες να είναι και κουμπάροι οι άλλοι δύο MasterChefs;