Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να είναι αγορομάνα αλλά αυτά τα δύο κορίτσια είναι σαν κόρες της

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να είναι αγορομάνα αλλά αυτά τα δύο κορίτσια είναι σαν κόρες της

Η 43χρονη ηθοποιός είναι μητέρα 2 αγοριών αλλά στην οικογένειά της έχει ακόμα δύο κοριτσάκια. 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα τόσο από τη ζωή αλλά και την καριέρα της. Η γνωστή ηθοποιός διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram με 562 χιλιάδες followers να την στηρίζουν έμπρακτα.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αδερφική φίλη της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της κόρης τους. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου και απολαμβάνουν στο έπακρο το νέο τους ρόλο. Η Ντορέττα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της κολλητής της και της δίνει απλόχερα συμβουλές σαν έμπειρη μαμά δύο παιδιών.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο της μαμάς Μαίρης

Πριν λίγες ώρες η 43χρονη δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο τη βλέπουμε να κάθεται στο σαλόνι της καλής της φίλης, Μαίρης Συνατσάκη. Λίγο πιο πίσω από το πλάνο διακρίνεται η νέα μαμά την ώρα που θηλάζει την 1 μηνός κόρη της.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για εσένα», έγραψε η ηθοποιός η οποία θα βαφτίσει το παιδί της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή.

Η «Mairiboo» παραμένει ενεργή στο Instagram ακόμη και την περίοδο της λοχείας της και μοιράζεται συναισθήματα και εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες με την κόρη της στο σπίτι.

Πριν από λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη λειτουργία που έχει το πιστολάκι στην καθημερινότητά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές μαμάδες χρησιμοποιούν ανάλογους ήχους για να ηρεμήσουν τα νεογέννητα μωρά τους. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πιστολάκι στα stories του Instagram και έγραψε: «Τι να κάνεις όταν κλαίει το πιτσίνι και δεν πιάνει τίποτα. Η καινούρια μου θρησκεία είναι το πιστολάκι. Όταν ο απορροφητήρας δεν τα καταφέρνει. Όταν η σκούπα δεν αρκεί. Το πιστολάκι θα σώσει την κατάσταση».

Της αδερφής της το παιδί, δυο φορές παιδί της- Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η πιο τρυφερή θεία

Πριν από 1,5 χρόνο η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε θεία και από εκείνη την ημέρα δεν αφήνει λεπτό την μικρή Κατερίνα από την αγκαλιά της. Η ηθοποιός είναι μητέρα 2 αγοριών του 19χρονου Διονύση και του 17χρονου Φίλιππου Πηλαδάκη.

Αν και αγορομάνα, η ηθοποιός έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα κοριτσάκια μετά τη γέννηση της ανιψιάς της αλλά και της κόρης της καλύτερής της φίλης.

https://www.instagram.com/p/Chka2lOAEpO

Παλαιότερα η καλλιτέχνης είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για το πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, Κατερίνα. Η Ελίνα Παπαδημητρίου αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί το οποίο θα μεγαλώσει αποκλειστικά εκείνη, κάτι που απαιτεί θάρρος και τόλμη.

Μαίρη Συνατσάκη: Το πάρτι σε mute για τα γενέθλιά της & τα σχόλια της Ντορέττας και του Fipster

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.

Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».

https://www.instagram.com/p/CmRhO1Xof_V

Πηγή κεντρικής: dorettapapadimitriou_official