Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έρχεται στους Παγιδευμένους αλλά όχι ως το κορίτσι του Λεβεντογιάννη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έρχεται στους Παγιδευμένους αλλά όχι ως το κορίτσι του Λεβεντογιάννη

Με ποιον τηλεοπτικό ήρωα θα κάνει σχέση η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και πως θα επηρεάσει τη ζωή του γοητευτικού εισαγγελέα Μαρκέτου και της δικηγόρου Άννας στους Παγιδευμένους; 

Νέα επεισόδια και μία νέα είσοδος στους Παγιδευμένους, έτσι για να ξεκινήσει η χρονιά με σασπένς. Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε και την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να γίνεται μέρος του καστ, με έναν ρόλο σημαντικό και καθόλου τυχαίο σε σχέση με τις εξελίξεις.

Αλλά με ποιον τηλεοπτικό ήρωα θα κάνει ερωτική σχέση; Δεν πηγαίνει ο νους σου.

Έρχεται νέος έρωτας

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα μπει στην σειρά «Παγιδευμένοι» αφού δούμε την σύλληψη της Άννας ως ύποπτης για την δολοφονία του Άγγελου. Και έρχεται ως συνάδελφος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, αλλά και ως συνάδελφος του επίσης εισαγγελέα Σταύρου. Κράτησε το τελευταίο, έχει σημασία.

https://www.instagram.com/p/CmMj3QZIQk1

Γιατί με τον Σταύρο θα συνεργαστεί στενά για να ανακαλύψει αν υφίσταται πραγματική ενοχή της Άννας Ροδίτη. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές έχουν συμφέρον να αποδειχτεί πως εκείνη τον σκότωσε για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδελφής της και να βάλει τέλος στις απειλές του.

Αυτές τις απειλές που είχε κάνει σε όλους φοβούνται, μήπως την τελευταία στιγμή βγουν στην επιφάνεια και δημιουργήσουν υποψίες για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/CnefbZAo16P

Η Ιωάννα έρχεται για να ξεδιαλύνει το μυστήριο, αλλά και να κάνει «εισβολή» στην ζωή του ίδιου του Σταύρου με τον οποίο έρχονται κοντά, όπως αποκάλυψε και μία ανάρτηση στο Twitter. Το κοντά σημαίνει ερωτικά κοντά.

pagidevmenoi_ioanna.JPG

Τριανταφυλλίδου και Κίμων Κουρής έρχονται για να κάνουν ένα νέο δυναμικό ντουέτο στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CmpGetqtC3i

Θα καταφέρει να τον μαλακώσει τον Σταύρο και να τον γλυκάνει; Αλλά το κύριο ερώτημα είναι άλλο. Θα υποψιαστεί τα μυστικά του; Γιατί ο Σταύρος φαίνεται πως έχει μία περίεργη σχέση με τον πατέρα του Άγγελου και φαίνεται ότι κάτι κρύβει, αν δεν καλύπτει μόνο τις ανομίες του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης «παγιδεύεται» στην αγάπη του για την Άννα - Η σειρά επιστρέφει με αλλαγές

Ενώ βλέπουμε πως ένας νέος έρωτας γεννιέται, ένας άλλος, εκείνος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, περνά μεγάλη κρίση. Το ζευγάρι θα είναι χωριστά, γιατί σήμερα εκείνη μαθαίνει πως ο πατέρας του φυλάκισε και αδίκησε τον δικό της πατέρα, πριν μερικά χρόνια. Μαρκέτος και Ροδίτη χωρίζουν.

Όμως όταν μπει στην φυλακή θα χρειαστεί την βοήθειά του για να αθωωθεί. Και επίσης η φλόγα του έρωτά τους, δε θα σβήσει τόσο εύκολα.