Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ντύνεται γαμπρός και αυτό είναι το grande finale των Παγιδευμένων

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ντύνεται γαμπρός και αυτό είναι το grande finale των Παγιδευμένων

Η σειρά έγινε το τηλεοπτικό trend της χρονιάς και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μαζί με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν θα αφήσουν τον έρωτά τους, χωρίς happy end. 

Το τέλος του Μουντιάλ πλησιάζει και αυτό σημαίνει και την επανεκκίνηση για τη σειρά «Παγιδευμένοι», που αποτελεί άλλωστε και το τηλεοπτικό trend της χρονιάς. Τα νέα επεισόδια όχι απλά θα δικαιώσουν αυτόν τον τίτλο αλλά θα εντυπωσιάσουν με εκείνα που θα δεις, αλλά δεν τα περιμένεις. Αυτή άλλωστε είναι η μαγεία της σειράς. Ούτε που φαντάζεσαι τις ανατροπές. Όταν όμως ολοκληρωθεί ο κύκλος της αγωνίας, θα έχουμε...γάμο. Και ένα μεγάλο σασπένς στη τελευταία σκηνή, για την επόμενη σεζόν που έρχεται.

Η β΄σεζόν και ο Μιχάλης γαμπρός

Η σειρά «Παγιδευμένοι» που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα social media και έχει ανοδική πορεία στην τηλεθέαση επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 16 Ιανουαρίου. Με το τέλος του Μουντιάλ όμως αυτή την Κυριακή, θα δούμε σε επανάληψη όλα τα προηγούμενα επεισόδια, για όσους δεν κατάφεραν να τα δουν ολοκληρωμένα.

https://www.instagram.com/p/ClgT0aWI0Kw

Η επιστροφή έρχεται με το ειδύλλιο της Άννας και του Δημήτρη να περνά από φουρτούνες, μετά την φυλάκισή της για την δολοφονία του Άγγελου, μετά την δραπέτευσή του από την φυλακή. Η ιστορία μοιάζει να αρχίζει ξανά από την αρχή. Ο Δημήτρης - Mιχάλης Λεβεντογιάννης, κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να αποδείξει την αθωότητά της. Και θα τα καταφέρει και με την βοήθεια της πρώην του, αφού η Κατερίνα ως πρόεδρος δικαστηρίου θα δει ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν.

https://www.instagram.com/p/CmEjeiJs7Ao

Μετά όμως από πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις που μας περιμένουν μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να καταλάβουμε και τον πραγματικό εγκέφαλο του κυκλώματος που έδρασε στο παρασκήνιο και τελικά δολοφόνησε και την αδελφή της Άννας, θα έχουμε αίσιο τέλος.

«Μα δεν υπάρχει πουθενά ένας εισαγγελέας»; Το τρολάρισμα στον Λεβεντογιάννη και η επιστροφή του

https://www.instagram.com/p/CltL6X6oJJO

Άννα και Δημήτρης παντρεύονται ξανά. Επίσημα και σωστά αυτή τη φορά. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ντύνεται γαμπρός και ούτε μπορούμε ακόμη να φανταστούμε πως θα αντιδράσουν οι θαυμάστριές του στο Twitter με τα πλάνα του φορώντας το γαμπριάτικο κοστούμι. Και φυσικά κουμπάρος θα είναι και πάλι ο Αντρέας, δηλαδή ο Πέτρος Λαγούτης.

https://www.instagram.com/p/Cl-3yDBsBZp

Όμως αυτός ο γάμος δεν θα έχει το happy end που φαντάζεσαι. Για αστυνομική σειρά, μιλάμε. Θα αφήσει ένα μυστήριο, το οποίο θα λυθεί εκ νέου στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Γιατί θα έχουμε δεύτερη σεζόν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.