Το MasterChef έχει ήδη νικήτρια είναι μόλις 2 ετών και είναι φτυστή ο μπαμπάς της Σωτήρης Κοντιζάς

Κατερίνα Μπούσιου
Το MasterChef έχει ήδη νικήτρια είναι μόλις 2 ετών και είναι φτυστή ο μπαμπάς της Σωτήρης Κοντιζάς

Αυτή είναι η Ιζούμι Κοντιζά και έκανε το καλύτερο promo για τον μαγειρικό διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα, ενώ ένας MasterChef έκανε το καλύτερο σχόλιο για την κόρη του Σωτήρη. Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο και θα μας κάνει εντύπωση;

Σε λίγο καιρό στο MasterChef εκτός από την μεγάλη κουζίνα και το pantry με τα προϊόντα, θα χρειαστούν και παιδικό σταθμό. Ο γιος του Πάνου Ιωαννίδη και ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σίγουρα θα εμφανιστούν σε κάποια γυρίσματα, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήδη έφερε το μεγαλύτερό του γούρι στο στούντιο και για πρώτη φορά μας παρουσιάζει την δεύτερη κόρη του Ιζούμι που είναι ο κλώνος του!

Ο Άκης Πετρετζίκης ως μπαμπάς και εκείνος έκανε το καλύτερο σχόλιο, η Μαίρη Συνατσάκη ενθουσιάστηκε, ενώ κάποιοι μας αποκάλυψαν και ένα μικρό μυστικό που αφορά το δεύτερο όνομα της κόρης Κοντιζά, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής για το 7ο MasterChef που έχει εκπλήξεις αλλά και ανατροπές που δεν τις περιμένεις. Σου έχουμε νέα για το τι θα δεις σήμερα.

https://www.instagram.com/p/Ch9sSWxM_91

Νικήτρια από κούνια και ο Κοντιζάς σε ξανθό

Σήμερα ξεκινά ο 7ος κύκλος του MasterChef και εκτός από το εντυπωσιακό τρέιλερ με τους τρεις κριτές που έχουμε δει ήδη από τον Δεκέμβριο, ήρθε η στιγμή για τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει το καλύτερο marketing για την πρεμιέρα. Με την δεύτερη κόρη του και τρίτο ηλικιακά παιδί του, την δίχρονη κούκλα Ιζούμι, η οποία και του μοιάζει καταπληκτικά. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι followers του Σωτήρη που ενθουσιάστηκαν με την μικρή.

Η Ιζούμι πήρε θέση για συνέντευξη όπως κάνουν όλοι οι παίκτες και ο μπαμπάς της μίλησε εκ μέρους της: «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο.
Μάγειρες από κούνια».

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX

Κάποιοι όμως φίλοι του Σωτήρη μας αποκάλυψαν και το δεύτερο όνομα της μικρής γιατί διαβάσαμε στα σχόλια και το όνομα Ολίβια. Εκτός αν εννοούν κάτι διαφορετικό.

korikontiza.JPG

Και η μεγαλύτερη κόρη του, η 7χρονη Αριάνα έχει δεύτερο όνομα το Τσιχίρο, σε αντίθεση με τον 3χρονο Κένζι. Ο κριτής του MasterChef και η σύζυγός του Δέσποινα έχουν προτιμήσει να δώσουν ονόματα με Ιαπωνικές ρίζες στα παιδιά τους.

Η κόρη του Κοντιζά, αγαπάει το φαγητό που κάποιοι μισούσαμε & παίρνει like από τους Masterchefs

Ο Άκης Πετρετζίκης με το που διάβασε το σχόλιο τυ φίλου του Κοντιζά έκανε και την καλύτερη διαπίστωση: «Δώστε της τον τίτλο από τώρα». Ως μπαμπάς πια και εκείνος, νιώθει τα ίδια συναισθήματα με τον Κοντιζά για τα παιδιά του. Με την επίσης νέα μαμά Μαίρη Συνατσάκη να είναι ενθουσιασμένη με την μικρή γράφοντας: «Υποφέρω».

kontizas_koriizoumi.JPG

Τι αλλαγές θα δούμε σήμερα στο MasterChef

Το κλίμα ανανέωσης που φέρνει ο 7ος κύκλος θα φανεί ήδη από σήμερα με το πρώτο επεισόδιο. Το οποίο και θα ξεκινήσει με τους ίδιους τους κριτές να ανακοινώνουν τις μεγάλες αλλαγές του διαγωνισμού. Κυρίως πως όσοι θα πάρουν άσπρη ποδιά, θα μπουν απευθείας στο σπίτι και όσοι θα πάρουν μαύρη ποδιά θα περιμένουν να διεκδικήσουν με άλλες δοκιμασίες μία θέση.

Συνολικά από τις οντισιόν θα δούμε περίπου τους μισούς από εκείνους που θα έχουν λευκή ποδιά και το σασπένς θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για την συνέχεια.

Την δεύτερη αλλαγή που θα δεις, θα είναι στους ίδιους τους κριτές. Όχι, δεν θα χάσουν το μπριο τους και το χιούμορ τους, αλλά θα είναι πάρα πολύ αυστηροί στα κριτήριά τους. Υπάρχει μάλιστα ένας παίκτης στο πρώτο επεισόδιο που θα τους δημιουργήσει και ένα μεγάλο δίλημμα και θα υπάρξει και μία μικρή διαφωνία μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CnC5v1EKgsn

Από τις οντισιόν θα φανεί και μία παίκτρια στα επόμενα επεισόδια που το ταλέντο της θα ενθουσιάσει τον Κοντιζά. Ο οποίος είναι φειδωλός γενικά στις τοποθετήσεις του, κοινώς δεν λέει μεγάλα λόγια στους παίκτες. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνει και μία εξαίρεση.

Σίγουρα και σε επίπεδο ανταγωνισμού θα δούμε μεγάλες κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. Υπάρχει και ο γενικότερος τηλεοπτικός ανταγωνισμός και το MasterChef φέτος δεν έχει άλλη προοπτική από το να πετύχει.