Ποιος είδε τον Μάστορα και δεν τον φοβήθηκε! Viral ο καυγάς για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Ποιος είδε τον Μάστορα και δεν τον φοβήθηκε! Viral ο καυγάς για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και ο λόγος δεν είναι άλλος από το κορίτσι του.

Μπορεί να μην έχει παραδεχτεί τον δεσμό του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όμως το περιστατικό στο κέντρο που εμφανίζεται μάλλον πρόδωσε τον Χρήστο Μάστορα.

Βλέπεις ο frontman των Μελισσών εμφανίστηκε στη σκηνή φανερά εκνευρισμένος με έναν άντρα που βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδά.

«Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται να λέει ο Μάστορας στο επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος για τα μάτια της αγαπημένης του-Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο γνωστός τραγουδιστής τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν στα μπροστινά τραπέζια. Ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος όταν είδε ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι φλέρταρε το κορίτσι του με τις φήμες να μιλούν για γνωστό ποδοσφαιριστή.

Ο 35χρονος άρχισε να κάνει νοήματα ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή, φανερά εκνευρισμένος ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ο καλλιτέχνης ζήτησε να φύγει από το μαγαζί ο θαμώνας με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση και προσφέρθηκε να κεράσει εκείνος το τραπέζι στην παρέα του ατόμου που αποχώρησε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τσακωμός είχε αίσιο τέλος αφού ο τραγουδιστής κατάλαβε ότι μάλλον παρεξήγησε κάποια πράγματα.

Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης Μάστορα - Γαρυφαλιάς

Η Γαρυφαλλιά είναι εδώ και αρκετό καιρό single μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Ελεύθερος δηλώνει και ο frontman των Μελισσών από το περασμένο φθινόπωρο οπότε και χώρισε με τη Χριστίνα Παπαδέλη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CmWuzVCInjH

Η Γαρυφαλιά είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πριν μερικούς μήνες πως είναι single μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την σχέση της με τον τραγουδιστή. Η πρόσφατη εμφάνιση του νεαρού μοντέλου στην απονομή χρυσού δίσκου των Μελισσών επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον frontman του δημοφιλές group.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα στις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση

Πριν λίγους μήνες ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας:

«Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

«Είναι άδικο»: Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη προκαλεί αλλά δεν θέλει τελικά να μιλά για τον Χρήστο Μάστορα

Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε:

«Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι Γαρυφαλιά και Χρήστος εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και το μοντέλο ήταν αρκετά διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πηγή κεντρικής: xmastoras