Μοντελικό reunion από τα 90s: Νόνη Δούνια και άλλα supermodels με χαμόγελα στο Ναύπλιο

Μοντελικό reunion από τα 90s: Νόνη Δούνια και άλλα supermodels με χαμόγελα στο Ναύπλιο

Νόνη Δούνια, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου και Κορίνα Στεργιάδου γιορτάζουν τα γενέθλια της πρώτης με ταξιδάκι στο Ναύπλιο και ξεγνοιασιά.

Από τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελληνίδων μοντέλων που είχαν κατακτήσει τη σκηνή της μόδας τη δεκαετία του '90, οι Νόνη Δούνια, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου και Κορίνα Στεργιάδου, επανενώθηκαν για μία ακόμη φορά για τα 51α γενέθλια της Δούνια και τα γιόρτασαν στο Ναύπλιο. Τα stories του Instagram προδίδουν μια εκδρομή γεμάτη κέφι και ξεγνοιασιά.

Νόνη Δούνια: Be Aware of the exes

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο του modeling, τα έξι αυτά κορίτσια, που από τη δεκαετία του '90 διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ τους μέχρι και σήμερα, είναι πλέον μια πανέμορφη, δραστήρια και χαρούμενη παρέα. Γι' αυτό και αποφάσισαν να γιορτάσουν τα 51α γενέθλια της Νόνη Δούνια πηγαίνοντας εκδρομή στο Ναύπλιο, μία τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας.

Σε 30 προπονήσεις η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε - Να πώς

Η πάλαι ποτέ dream team της Ελλάδας, έχει αφήσει το στίγμα της στη σκηνή της μόδας στην Ελλάδα και η φιλία τους φαίνεται να αντέχει στον χρόνο, αφού posts με παρόμοιες αναρτήσεις μοιράζονται συχνά στους λογαριασμούς τους στα social media.

Μια φορά μοντέλο, πάντα μοντέλο

Την εορταστική αυτή εκδρομή, γεμάτη χαμόγελα, βόλτες και ξεγνοιασιά, μοιράζεται και στον λογαριασμό της στο Instagram η Νόνη Δούνια μέσω stories, όπως το παρακάτω σύντομο κλιπ όπου βλέπουμε τις έξι φίλες να περπατούν γεμάτες στυλ στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου.

https://www.instagram.com/p/Cnb2dDzIupr

Οι supermodel φίλες, εκτός από τις πασαρέλες, φαίνεται να έχουν κατακτήσει και τα χαρούμενα reunion, αφού ακόμα όλες μαζί βρίσκονται για εξορμήσεις, brunch, δείπνα και βόλτες. Όπως ακριβώς κάνουν οι καλές φίλες που ίσως να μην γίνεται να βρεθούν κάθε μέρα με τις τόσες αυξανόμενες υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CZ1f4OzoBtQ

Παντρεμένη από το 2004 με τον Κυριάκο Μουρατίδη, έχει δύο παιδιά, την Ρία που είναι 16 ετών και τον Στάθη που είναι 17, και είναι μια περήφανη και δραστήρια μαμά.

Το πρώην μοντέλο και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πριν λίγες ημέρες δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πει την ηλικία της δημόσια (και γιατί να έχει άλλωστε;) με μια ανάρτηση στο Instagram όπου ανέβασε μια κατάλευκη φωτογραφία, όπου η ίδια εύχεται στον εαυτό της να προλάβει να κάνει όλα όσα θέλει. Χαρακτηριστικά έγραψε: "Πόσο;;; 51. Εύχομαι αν δεν τα εκατοστήσω τουλάχιστον να ογδονταρήσω για να προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω ακόμα!"

https://www.instagram.com/p/CnTZsVqox84

Πρεμιέρα στο MasterChef 7 με τον Ιωαννίδη να μας δείχνει τον γιο του και 5 παίκτες με λευκή ποδιά