Σε 30 προπονήσεις η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε - Να πώς

Σε 30 προπονήσεις η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε - Να πώς

Το πρώτο σταθερό post στο Instagram του συντρόφου της (+διάσημες Ελληνίδες που «ορκίζονται» στην αγαπημένη της μέθοδο εκγύμνασης).

Στα καλύτερά της είναι αυτή την περίοδο η Μελίνα Νικολαΐδη αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η 18χρονη ξεκίνησε πρόσφατα τις σπουδές της στο Λονδίνο ωστόσο ο έρωτάς της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη την αναγκάζει να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Η μαμά Δέσποινα και ο μπαμπάς Ντέμης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την τραγουδίστρια να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ και η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Σε 30 προπονήσεις η Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε

H 18χρονη έβαλε στη ζωή της τις pilates και κατέκτησε τον fitness στόχο της μέσα σε 30 προπονήσεις. Με την βοήθεια του συντρόφου της η Μελίνα βελτιώνει καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

Πριν από λίγα 24ωρα ο γυμναστής δημοσίευσε το πρώτο post-φωτογραφία της αγαπημένης του, στο επαγγελματικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CnWbI16q_fZ

«Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!», αναφέρει η ανάρτηση και όλα δείχνουν πως η Μελίνα ετοιμάζεται να αποκτήσει την πιο fit πλευρά του εαυτού της.

5 celebrities που έχουν αγαπήσει το pilates και μας εμπνέουν

1) Δέσποινα Βανδή

H τραγουδίστρια διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες οι οποίες είναι αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί σε συνδυασμό με εντατική γυμναστική. Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε πρόσφατα μερικά Instagram-stories μέσα από το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (σύντροφος της κόρης της) στα οποία την βλέπουμε να κάνει την νέα αγαπημένη της άσκηση, pilates.

https://www.instagram.com/p/Cl8nC-1sn5f

2) Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η διαφορά στο σώμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τους τελευταίους μήνες είναι εμφανής. Μετά από τρεις εγκυμοσύνες η παρουσιάστρια κατάφερε να διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί αφού φροντίζει το σώμα της με υγιεινή διατροφή και καθημερινή γυμναστική.

H οικοδέσποινα του «Happy Day» αποκάλυψε πρόσφατα στον λογαριασμό της τη γυμναστική που ακολουθεί. Αυτό είναι το pilates reformer, ή αλλιώς το κρεβάτι pilates μια μέθοδος που τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους fans.

https://www.instagram.com/p/ClWK9DMjy52

3) Ιωάννα Μαλέσκου

Πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ ενεργή και γυμναζόταν σε καθημερινή βάση. Η παρουσιάστρια λατρεύει την άσκηση και τα διάφορα sports τα οποία τη βοηθούν να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της. Μια από τις πρόσφατες και μεγάλες αγάπες της εγκυμονούσας είναι οι pilates με την ίδια να δηλώνει: «Στις περισσότερες φωτός στο Pilates με βλέπετε κάπως αγέλαστη. Δε θα σας κρυφτώ, είναι ζόρικο. Κανονικά έπρεπε να σας δείχνω το «μετά» που έχω ένα τεράστιο χαμόγελο και το πρόσωπό μου φωτίζει. Αλλά βλέπετε, η δασκάλα μου βγάζει τις φωτός απροειδοποίητα και συνήθως στην τελευταία επανάληψη. Αρχίζω να υποψιάζομαι έντονα ότι το κάνει για να με πουσάρει να μην εγκαταλείψω. Σου λέει «δεν μπορεί, θα σταθεί στο ύψος της η Ιωαννίτσα, βλέπει κρατάω κινητό». Και ξέρετε κάτι, πολύ μ’ αρέσει που έστω κι έτσι μοιράζομαι μαζί σας στιγμές από κάτι που με εκφράζει και πολύ αγαπώ! Άντε, σας φιλώ γλυκά τώρα».

«Αναρωτιόμουν αν το "πιλάτες" ετυμολογικά συνδέεται με το ρήμα «πιλατεύω». Είναι φοβερό να σου λέει η δασκάλα σου "μια ακόμα επανάληψη" και ενώ καίγεσαι, να χαμογελάς. Αυτό θα πει ευτυχία, να "το λέει η καρδούλα σου" και να πετυχαίνεις και το κλικ. Και μη νομίζετε ότι είμαι μόνο εγώ.. Όλες οι κοπέλες στο τμήμα, κοιταζόμαστε κατά τη διάρκεια του μαθήματος και χαμογελάμε! Καλέ ξέρετε τι ωραία είναι να ενθαρρύνει η μία την άλλη; Τι να σας λέω… Πολλή χαρά, εκτόνωση και … τόνωση του κορμιού. Σώμα και πνεύμα! Εμ πώς;; Τσάμπα τα έλεγε ο Γιόζεφ;».

https://www.instagram.com/p/Cf-3z-nonsI

4) Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο γυμνασμένα και fit κορμιά στην εγχώρια showbiz. H γνωστή ηθοποιός γυμνάζεται τακτικά με το pilates να είναι μια από τις αγαπημένες της μεθόδους.

https://www.instagram.com/p/CGz2R8egArf

5) Χριστίνα Μπόμπα

Η 34χρονη influencer αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική και δεν σταμάτησε να αθλείται ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειχνε καθημερινά πως το pilates γίνεται παντού, ακόμη και στο σπίτι με ελάχιστα όργανα.

https://www.instagram.com/p/CNKUTCMFsIM

«Η γυμναστική είναι μια από τις βασικές συνήθειες που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να είναι όλη μας η μέρα πιο αποδοτική και εμείς πιο χαρούμενοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που ονομάζουμε "μια μικρή νίκη" μέσα στην ημέρα, που μας γεμίζει ενέργεια να πετύχουμε και όλους τους επόμενους στόχους!», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Χριστίνα Μπόμπα.

Πηγή κεντρικής: aplife_fitness