Το νέο κούρεμα της Δανάης Λιβιεράτου δίνει όγκο στα μαλλιά & ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Το νέο κούρεμα της Δανάης Λιβιεράτου δίνει όγκο στα μαλλιά & ταιριάζει σε κάθε γυναίκα
Instagram

Με a la Brigitte Bardot hair look η 20χρονη κοπέλα και τις νέες φωτογραφίες ανέβασε ο σύντροφός της. 

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και διάθεση για αλλαγές για τη μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ η οποία και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της στη μουσική -τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο για την ώρα.

Όπως είναι γνωστό, η Δανάη Λιβιέρατου σπουδάζει στο Λονδίνο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετά πλάνα από τη ζωή της εκεί. Σε αυτά τα post, βλέπουμε τόσο βίντεο στα οποία ξεδιπλώνει το ταλέντο της στη μουσική αλλά και διάφορα πλάνα με τον αγαπημένο της Pablo Miller.

Η 20χρονη κοπέλα, που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της, επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην χώρα που σπουδάζει και ανάμεσα στις νέες αναρτήσεις που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, είδαμε πως προέβη σε μία πολύ hot και πάντα safe και επίκαιρη αλλαγή στα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα που θα μας απασχολήσει το μέλλον με το ταλέντο της στη μουσική, εκτός από το ότι καθάρισε τις άκρες και ανανέωσε τη honey blonde απόχρωση των μαλλιών της είδαμε πως υπέκυψε στη γοητεία της αφέλειας. Μάλιστα, επέλεξε τη μακριά εκδοχή τους, θυμίζοντας έτσι το iconic σε όλους look που καθιέρωσε την Brigitte Bardot. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα διαχρονικά σέξι hair cut που το εν λόγω μήπως κολακεύει κάθε γυναίκα και που δίνει όγκο στα μαλλιά.

Ακολουθούν τα post με το νέο hair look

unknown_326158441_3401355586847145_8196168333924692835_n.jpg
https://www.instagram.com/p/CnU1OmvqPMn

Τα post του συντρόφου της

https://www.instagram.com/p/CnfYMipKzpk
https://www.instagram.com/p/CnabQZOIPpK

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo Miller και οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Η Δανάη Λιβιεράτου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Pablo Miller, τον γοητευτικό ξανθό νεαρό τον οποίο βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της 20χρονης στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον ξανθό νεαρό που γοήτευσε τη Δανάη.

https://www.instagram.com/p/Chj97aBq5c2

Ο Miller είναι μουσικός και ζει μόνιμα στο εξωτερικό την ώρα που η Δανάη συνεχίζει τις σπουδές της στην Αγγλία. Μάλιστα, η νεαρή έχει ταξιδέψει στο Las Vegas προκειμένου να απολαύσει τον αγαπημένο της επί σκηνής.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις κάποιες υπέροχες κοινές φωτογραφίες του νεαρού ζευγαριού