Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίδια με τον πατέρα της & και του έκανε την πιο ωραία και απλή αφιέρωση

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίδια με τον πατέρα της & και του έκανε την πιο ωραία και απλή αφιέρωση
Instagram

Δεν μοιάζουν μόνο εμφανισιακά αλλά έχει και το ταλέντο του στη μουσική. 

Με πατέρα τον Λάμπη Λιβιεράτο και μητέρα την Εύη Αδάμ πώς γίνεται οι κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη, να μην έχουν καλλιτεχνική φλέβα; Ο τραγουδιστής έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού ενώ το μοντέλο θεωρείται από τα κορυφαία της Ελλάδας.

Και οι δύο, έχουν ταυτιστεί με τη δεκαετία του 90 ενώ αποτέλεσαν και ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κάποτε έκαναν τον έρωτά τους τραγούδι. Και μπορεί να χώρισαν όμως οι κόρες τους θα τους ενώνουν για πάντα.

Και τα δυο κορίτσια, που θα μπορούσαν άνετα να είναι τα επόμενα GNTM, σπουδάζουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία, ενώ πριν από λίγες ημέρες τις είδαμε να κάνουνε πασαρέλα στο Madwalk.

Στα πιο πρόσφατα νέα της εντυπωσιακής 20χρονης Δανάης η οποία ασχολείται και με το τραγούδι και είναι πιο δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αντίθεση με την αδερφή της που έχει κλειστό το προφίλ της, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα για τις γιορτές και δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί και φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/Cml6cpdqUBK

Σε μια από τις αναρτήσεις στα stories της στο προφίλ της στο Instagram είδαμε τη νεαρή να ποζάρει με τον πατέρα της και να «κλειδώνει» τη στιγμή με τη λέξη «Papa». Όπως ήταν λογικό, ο περήφανος μπαμπάς, Λάμπης Λιβιεράτος, έκανε το απαραίτητο repost και στο δικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης βάζοντας emoji αγάπης για τη μικρή του κόρη η οποία έχει το τάλεντο του στη μουσική.

Η φωτογραφία της Δανάης με τον πατέρα της

unknown_322416159_703067784736642_4299371497184565540_n.jpg

Και το repost του τραγουδιστή

unknown_322443404_1138504453309254_6322688612055253746_n.jpg

Όλοι μιλάνε για το look της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk αλλά & για αυτά τα βίντεο

Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα κολιέ από κρύσταλλα που φορούσε στον λαιμό. Ποιος δεν έφυγε από το πλευρό της 20χρονης;

Το MadWalk 2022 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (22/12) μέσα από τη συχνότητα του Mega. H Μαριέττα Χρουσαλά έκανε δυναμικό comeback στο τιμόνι της παρουσίασης και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου

Ανάμεσα στους celebrities που πραγματοποίησαν εντυπωσιακά acts επί σκηνής ήταν η Δανάη Λιβιεράτου η οποία τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti. Η 20χρονη ερμήνευσε τα τραγούδια Made You Look / Crazy και καταχειροκροτήθηκε για την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

https://www.instagram.com/p/CmeF0-ZKS_R

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage με ένα super mini τζιν φόρεμα από την τελευταία συλλογή του 5226 by Celia Kritharioti, που αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της. Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα κολιέ από κρύσταλλα που φορούσε στον λαιμό.

Κατά τη διάρκεια του show, η μητέρα της Δανάης, Εύη Αδάμ δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό της αφού ήθελε να την εμψυχώνει και να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά.

Η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανάη Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk.

Όλες οι φορές που η Δανάη Λιβιεράτου «έριξε» το Ιnstagram με τις ερμηνείες της

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και δημοσιεύει συχνά videos από διάφορα covers γνωστών τραγουδιών.

Η Δανάη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μια ματιά στο Ιnstagram της αρκεί για να εντυπωσιαστείς από τις φωνητικές της ικανότητες.

Οι αναρτήσεις της 20χρονης γίνονται συχνά viral και προκαλούν τον ενθουσιασμό αρκετών γνωστών τραγουδιστών ανάμεσά τους ο Χρήστος Μάστορας.

https://www.instagram.com/p/CVdJQePKYR8

Η νεαρή ερμηνεύτρια αγαπά τόσο τα Ελληνικά αλλά και τα ξενόγλωσσα τραγούδια, με τα posts της να συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CScFar3KMrZ

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 22χρονη τραγουδίστρια θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον και θα διαγράψει λαμπρή πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/CLgxzZLh_qW