Η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε David Bowie και ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε David Bowie και ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η 20χρονη μοιράζεται συχνά videos στα οποία ερμηνεύει αγαπημένα της κομμάτια και κερδίζει τον θαυμασμό των χιλιάδων ακολούθων της. 

Η Δανάη Λιβιεράτου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια, έχοντας την πλήρη στήριξη των γονιών της. Μπορεί η 20χρονη να σπουδάζει στην Αγγλία όμως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πρωτεύουσα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου πέρασε ανέμελες οικογενειακές στιγμές με την μαμά, την αδερφή και τον μπαμπά της στην γιορτινή Αθήνα.

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου «έριξε» το Instagram

Πριν λίγες ώρες η νεαρή ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου την βλέπουμε να τραγουδά το «Nature Boy» του Nat King Cole το οποίο είχε ερμηνεύσει και ο David Bowie.

https://www.instagram.com/p/CnU1OmvqPMn

Η ερμηνεία της είναι ειλικρινά καθηλωτική με το post να συγκεντρώνει περισσότερα από 2.500 likes και εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

«Μα είναι δυνατόν Ελληνίδα και να έχει τέτοια χροιά και φωνή. Απίστευτη», «Μαγεία!», ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ένας υπερήφανος μπαμπάς

O μπαμπάς της Δανάης, Λάμπης Λιβιεράτος έσπευσε να σχολιάσει το video της κόρης του γράφοντάς της στα Αγγλικά: «Eκπληκτική». Μπαμπάς και κόρη έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση και τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για την μουσική.

livieratos.jpg

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει κληρονομήσει το ταλέντο και τις φωνητικές ικανότητες του μπαμπά της και όλα δείχνουν πως θα διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στην μουσική βιομηχανία.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίδια με τον πατέρα της & και του έκανε την πιο ωραία και απλή αφιέρωση

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo Miller και οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Η Δανάη Λιβιεράτου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Pablo Miller, τον γοητευτικό ξανθό νεαρό τον οποίο βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις της 20χρονης στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι προχωράει με σταθερούς αλλά γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι τυχαίο πως αδερφή της Δανάης, Νεφέλη, έχει πολύ καλή σχέση με τον Pablo Miller.

Το ίδιο ισχύει και για την μαμά της, Εύη Αδάμ η οποία πριν λίγους μήνες μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φετινό καλοκαίρι Δανάη και Pablo βρέθηκαν στη Μύκονο οι δυο τους όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/Chj97aBq5c2

Ο Miller είναι μουσικός και ζει μόνιμα στο εξωτερικό την ώρα που η Δανάη συνεχίζει τις σπουδές της στην Αγγλία. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ταξιδέψει στο Las Vegas προκειμένου να απολαύσει τον αγαπημένο της επί σκηνής.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk2022

Ανάμεσα στους celebrities που πραγματοποίησαν εντυπωσιακά acts στο φετινό Madwalk ήταν η Δανάη Λιβιεράτου η οποία τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti. Η 20χρονη ερμήνευσε τα τραγούδια Made You Look / Crazy και καταχειροκροτήθηκε για την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο stage με ένα super mini τζιν φόρεμα από την τελευταία συλλογή του 5226 by Celia Kritharioti, που αναδείκνυε πλήρως το καλλίγραμμο κορμί της. Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα κολιέ από κρύσταλλα που φορούσε στον λαιμό.

Κατά τη διάρκεια του show, η μητέρα της Δανάης, Εύη Αδάμ δεν έλειπε στιγμή από το πλευρό της αφού ήθελε να την εμψυχώνει και να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο MadWalk.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou