Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει την αλήθεια για το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει την αλήθεια για το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο Μποτία junior θα έρθει για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, τον Φεβρουάριο. Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όμως μέχρι χθες (17/1) κανένας από τους δύο δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Οι fans της τραγουδίστριας, βέβαια, είχαν κάνει κάποιες εικασίες λέγοντας ότι το μωράκι θα είναι αγόρι, κάτι το οποίο εν τέλει επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!».

Και μετά την επιβεβαίωση... ήρθε η αποκάλυψη από την ίδια την Ελένη Φουρέιρα για το πώς βιώνει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Με έναν πολύ χιουμοριστικό τρόπο.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τη διαφορά με την εγκυμοσύνη της & οι fans δείχνουν την αγάπη τους

Το epic story της Φουρέιρα για το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε ένα Story στο οποίο προετοίμασε τους fans της για το πώς βιώνει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Και μετά... ήρθε η αποκάλυψη.

pregnancy.jpg

Η Ελένη με ένα χιουμοριστικό βίντεο εξομολογήθηκε ότι πεινάει πάρα πολύ στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, ότι η διάθεσή της είναι σαν roller coaster και μία κλαίει, μία γελάει, ενώ... έδειξε και πόσο αστεία κοιμάται ή περπατάει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Πάτα το play και δες.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της Ελένης Φουρέιρα

«It’s a boy! Αγοράκι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, περιμένει η Ελένη Φουρέιρα. Είναι πολύ χαρούμενοι, φτιάχνουν ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού, έχω να σας πω. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα είναι σε μπλε χρώμα, γιατί είναι ανατρεπτική η Ελένη Φουρέιρα», ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Αλέξης Μίχας με τη Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει ότι γνώριζε καιρό πριν την ανακοίνωση την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, αλλά εννοείται πως δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Τα νέα ότι είναι αγόρι το μωράκι των Φουρέιρα-Μποτία επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, ο οποίος- όπως είπε- επικοινώνησε με πολύ έγκυρη πηγή.

5 φορές που η Ελένη Φουρέιρα «πρόδωσε» ότι περιμένει αγοράκι

Την «αποκάλυψη», ωστόσο, για το φύλο του μωρού της είχε κάνει η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, όχι μία αλλά 5 φορές, αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Instagram.

Ειδικότερα, η 35χρονη τραγουδίστρια από τις 13 Νοεμβρίου – οπότε και ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος- έχει ποζάρει 5 φορές με μπλε outfits ή με σύνολα που έχουν έντονο μπλε αξεσουάρ. Και ναι, αυτός ήταν ο τρόπος της να αποκαλύψει ότι ετοιμάζεται να γίνει… αγορομάνα. Δες την gallery με τα 5 μπλε outfits που «μίλησαν».

Το τρυφερό post με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Με το πιο τρυφερό post στο Instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια πόζαρε στις 13 Νοεμβρίου 2022 με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και επιβεβαίωσε τη φήμη που τόσο καιρό κυκλοφορούσε: ότι, δηλαδή, θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αθλητή σύντροφό της.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, φορώντας εσώρουχα, έχοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της και στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι κυοφορεί το πρώτο της μωρό. Στη λεζάντα της ανάρτησης αρκέστηκε να γράψει ''+1" εννοώντας, φυσικά, ότι σε λίγο στο σπίτι τους και στην αγκαλιά τους θα προστεθεί το μωράκι τους.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Και κάπως έτσι, λοιπόν, όλοι κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε την περιοδεία της. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022, καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου, ενώ πριν από αυτήν είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.

Η εγκυμοσύνη άρχισε να κυκλοφορεί ως φήμη ήδη από τότε, με την ίδια τελικά να την επιβεβαιώνει με το τρυφερό αυτό post στην αγκαλιά του αγαπημένου της.